Українці в Канаді_Canada
-
Бо якщо ви будете подавати на PR і це приховали, то можуть відмовити у майбутньому вам.
-
Так, бажано все писати
-
Деякі з травня чекали і в листопаді отримали. Вірте, все буде.
-
Там питають де ти проживав Але з 5 років, 2 роки з просроченою візою Все одно заповнювати роботу і строки проживання за увесь час?
-
А там є таке питання?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, чи варто вказувати в заповнені візи cuaet про порушення візи в Америці?
-
Доброго вечора! Чи було у когось таке що більше 3 х місяців очікували на погодження візи? Чи вже і не варто чекати на якийсь таки результат😞
-
Привіт. Є робота на посаду менеджер з комунікацій на віддаленому. Треба ноутбук. Подробиці в приватні.
-
Дякую
-
www.facebook.com/groups/751492682512688/?ref=share
-
www.facebook.com/groups/389805894911144/?ref=share
-
Дякую , а в якій групі ?
-
Договір оренди, де ви з дівчиною вписані, якщо була відпустка, то підійде також договір від турагентства. Але думаю краще на фейсбуці в людей спитати.
-
Чи можливо привезти собаку? Як відносяться до цього в Канаді? Знаю, що деякі країни категорично проти((
-
Підкажіть , в мене є дівчина іноземка , живемо разом 4 роки не одружені . Я знаю що за програмою можно її також подати . Чи потрібно якось доказувати шо ми разом живемо ?
-
А подать на подовження візи в Польщі можна? Чи тільки треба бути фізично в Канаді, щоб подати на подовження? Може знаєте?
-
🇵🇱Інформація від польського VAC🇵🇱 З 05.12.2022 паспорти без попереднього запису видаватися не будуть. Більш детальна інформація тут: visa.vfsglobal.com/pol/en/can/news/passport-collection-will-not-allowed
-
Навіть не знаю
-
Відео дуже зрозуміле, дякую! Але я зараз ще в Польщі, чи я можу подати щнов заяву по програмі CUAET але на новий паспорт?
-
Головне ви можете працювати за старими документами та законно знаходитися в Канаді, поки вашу візу та воркперміт будуть продовжувати
6 Feb 2023, 05:14
2991/18661
20 Apr 2024, 20:50