Українці в Канаді_Canada
-
Поняла.., остаётся только ждать ..мне одобрили заявку, а семья в процессе, дай Бог успеем до марта. Немного странно что программа Cuet заявляла себя больше чем на 3 года...жаль..хотя так надолго в этой жизни планировать тоже сложно..
-
Простите, не совсем поняла, программа действует до марта, значит до марта 23 я должна заехать. В Канаду? Я правильно поняла? И по поводу действия визы, ожидала на 10 лет, это просто рабочая на 3, а потом продливать, да?. Спасибо за ответ.
-
Чем посади? Та яке мiсто
-
Здравствуйте. Прежде всего спасибо Артем за подсказки. Пришел паспорт с вклеенной визой , правда только на три года,- почему? А вот моей семье мужу и детям ещё ждём заявки в процессе. Скажите время въезда не ограничено же? Сама же я не поеду...спасибо
-
Доброго вечора ! Моя родина (4 чоловіка ) шукає житло . Якщо ви маєте пропозиції або можете щось порадити будемо вдячні .
-
Відбитки не потрібні, а все інше як і дорослим - вклеєна віза має бути
-
Після здачі біометрії такого листа не приходило, але скажу так: краще писати як є, бо брехня точно може віддалити від візи, а не ідеальний досвід роботи навряд чи їх налякає. Судячи з коментарів людей візи не отримують тільки, якщо мали проблеми з законом, втч відмови раніше в інших візах .
-
Прошу вибачення. Мене цікавить , хто може підскажіть, але опираючи на офіційні джерела. Я маю до з 2016-по 2024 рік візу гостьову. Чи можу я поїхати до Канади по цій візі і отримати ворк перміт, мед.стр., і допомогу? А потім чи можна вже в Канаді переробляти візу на Кует?
-
Немного нестандартный вопрос к той части чата,которая давно живёт в Канаде Можно ли здесь что-то скачивать с Торента или бесплатных сайтов? Какие последствия?
-
Добрий вечір! Моя подруга шукає кімнату в Міссіссазі, до 800$ на місяць. Хто має такі пропозиції, будь ласка поділіться інформацією, буду дуже вдячна!! Дівчина не п'є, не палить,без тварин.
-
Немає за що. Якщо будуть якісь питання звертайтеся😉
-
Добрий день. При бронюванні квитків (мама та дочка 18 років) вказала себе (мати) у зверненні як MRS, а дочку як MISS. Пізніше прочитала в інтернеті, що MISS вживається у випадку дівчинки до 12 років, а їй 18. Підкажіть будь ласка, чи вплине це якось на квитки та посадку на рейс чи це не так важливо? Хвилююсь