Українці в Канаді_Canada
-
В суботу 1 вересня подали заявку ,в понеділок 3 вересня подали документи в посольство,приблизно через тиждень відпечатки і 23 вересня вже віза була на руках.
-
Добрий вечір! Хто стикався з такою відповіддю після здачі біометрії? Просять написати про весь досвід роботи з 18 років з вказанням всіх роботодавців, посад, обов’язків та років роботи. Чи дійсно такі суворі вимоги, чи є шанс отримати візу після того, як все надішлеш? Якісь змішані почуття, не розумію як це правильно написати шоб все-таки отримати потім візу. Буду вдячна за інформацію
-
Доброго дня. Так можна податися. Я з чоловіком весь процесс оформлення пройшла в Римі. 15 грудня вже вилітаємо в Канаду
-
Я на ківі зразу брав з багажем
-
Багаж потрібно докупляти в аеропорту, так мені сказали у онлайн підтримкі Люфтханзи (перший переліт здійснює їх фірма)
-
Доброго вечора Підскажіть будь-ласка хто їхав до канади з дитиною маленькою 2 рочки, подали на візу і маємо здати відбитки, дитині не потрібно це робити, наприклад нам з чоловіком потрібно чекати на відбитки і на вклейку а дитині ще щось потрібно чи вистачає цього документа що прийшов на сайт?
-
Дякую за відповідь
-
Усім привіт, купила квиток на сайті AirCanada, оплатила. Підкажіть мені потрібно ще вносити якісь дані про паспорт та візу десь окрім імені та прізвища?
-
Можна, все гаразд