Українці в Канаді_Canada
-
Раньше делали всем визитор до конца срока действия паспорта (до июня-июля примерно) Потом,канадское правительство увидело,что визы то выдаются и вклеиваются,но просто ради галочки и никто не приезжает и начали делать всем worker визы. При подаче что тогда,что сейчас если указываете, что хотите работать,вам всё равно дадут Work Permit.
-
В аеропорту отримаєте воркперміт
-
Зараз всім роблять Worker візу
-
Підскажіть,будь ласка, бачу що є або Visitor або worker візи вклеєні,яка різниця,теж здала на вклейку. Я так розумію потрібно worker щоб можна було працювати
-
@u_semi Бажано знайти родину заздалегідь, яка б могла прихистити вас на певний час. Це найоптимальніший варіант.
-
@u_semi Інколи набагато менше і не одразу, будьте готові, що вас можуть попросити прийти через 2-3 дні, тому заздалегідь забронюйте готель хоча б на день.
-
Я не знаю, знаю є в Манітобі та Саскачевані і Торонто
-
У монреалі є?
-
14 днів в готелі від Червоного хреста, не у всіх провінціях
-
доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна отримати в канаді безкоштовне житло на перший час ?
-
Так, звісно
-
Чи можу я написати вам особисто для уточнень?
-
Доброго дня! Ніяк, запис тільки через електронну пошту
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, Знайомі реєструють себе на біометрію в Україні, їх 4 людини. На початковій сторінці вони вказали кількість людей та місце де планують здати біометрію, але після того, як заповнили дані однієї людини, інших додати не вдається та з’являється ось такий напис « You have exceeded the maximum no. of allowed appointments». Як можна вирішити цю ситуацію ? 
-
Дякую Вам дуже!Ви мене заспокоїли🤗🙏 гарного вам дня
-
Приходе спочатку, Ваш лист відправили, потім доїхав, потім відправили у vfc, потім можете забрати чи відошлють кур‘єром. В мене всього було так 4 листа.
-
Дякую, це лист де повідомляє що паспорти вже у посольстві, я правильно зрозуміла?
-
Потрібно все одно
-
Ім‘я, призвіще, адреса, номер телефона, мейл, номер аплікації. До конверта: паспорт, лист запрошення на паспорт, форма дозвіл на обробку даних, (чек на оплату зворотнього кур‘єра).
-
Перший лист прийшов через 10 днів! Може прийти і пізніше.
6 Feb 2023, 05:14
3303/18661
20 Apr 2024, 20:50