Українці в Канаді_Canada
-
Потрібно все одно
-
Доброго дня, хочу відвезти паспорт на вклейку у Берлін, скажіть будь ласка що треба писати на конверті. Дякую 💖
-
Доброго ранку!таке питання, у п'ятницю 25.11 відвезла паспорт у Дюссельдорф, особисто поклала в скриньку на 3 поверсі, (на першому у той день не можна було кидати, не знаю чому)на конверті всю інформацію вказала, (як писали вище) , сьогодні вже середа, а трек-номеру ще немає, починаю хвилюватися, чи все гаразд, у кого таке було? скільки чекали на трек-номер?буду вдячна за відповідь, всім вдалого дня!
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка. Така ситуація,в дитини немає заграного паспорту відправили до Лондону свідоцтво про народження,щоб зробили одноразовий проїздний документ,вернули всі документи і попросили вислати паспорт,дали часу 120днів.Дитина не вписана в мій паспорт,так як в заграний паспорт дітей не вписують. А робити паспорт дуже велика черга. Що робити в цій ситуації не знаю. Ми всі отримали візи,старша донька,чоловік і я,а на молодшу ні. Може треба написати листа і вислати свій паспорт може вони вклеють її візу чи зроблять документ для виіїзду. Підкажіть будь-ласка🙏
-
Доброго ранку. Коли потрібно робити переклад свідоцтва про шлюб і додавати до документів?
-
Добрий вечір , хтось летів в Канаду через Лісабон з Польщі ? Чи реєструвались заново ?