Українці в Канаді_Canada
-
Добрий вечір , хтось летів в Канаду через Лісабон з Польщі ? Чи реєструвались заново ?
-
Всім привіт. Мене звати Юля, мені 23. Я родом з Херсонської області, місто Каховка. Я потрапила в зону окупації 24 лютого в Каховці і жила там близько 2х місяців, це було дуже важко для мене, але я змогла виїхати, тож зараз усе добре. За освітою я піаністка. Закінчила Херсонський музичний коледж та Київську Муніципальну Академію Музики ім. Глієра по класу класичного фортепіано. Поки вчилася підробляла приватним вчителем фортепіано, у музичній школі, офіціанткою та продавцем-консультантом. Наразі прийняла для себе рішення їхати в Канаду по програмі CUAET. Звертаюся з проханням допомогти з пошуком роботи в Канаді. Роботи я не боюсь і готова працювати для того щоб закріпитись на новому місці. Буду дуже вдячна як за домопогу так і за пораду. Мій Instagram: july_kopeiko
-
Мы пока визу не получили, но отпечатки сдали и документы выслали. Я тоже много интересовалась про то какие документы нужны, чтобы доказать, что мы сожительствуем более года. Как я поняла, то подходят все подтверждения: общая аренда квартиры, счета за коммуналку (например, за воду вы платите, а он - за газ), если нет никаких серьезных документов, то можно и общие былеты в путешествия, и фото общие из разных локаций, с разными людьми и тд. Мы пока только месяц ждем, но судя по рассказам других людей с такой же историей, рассматривать такую заявку могут и полгода.
-
Доброго дня! Чи є у групі хтось, хто має досвід отримання візи в Канаду разом з партнером (іноземцем)? Чи є якась інформація стосовно цього. Дуже вдячна!
-
Я теж такої думки. Теж відвідала цей марафон і ще один такого ж типу. Всі ці марафони роблять для тих, хто не розуміє що таке вчити мову. Потім поки ви в стані ефекту після всіх їх «мега позитивних слів», вам пропонують в їх школі навчатись за космічною ціною. Всі ці марафони - повна трата часу, просто реклама.