Українці в Канаді_Canada
-
Я теж такої думки. Теж відвідала цей марафон і ще один такого ж типу. Всі ці марафони роблять для тих, хто не розуміє що таке вчити мову. Потім поки ви в стані ефекту після всіх їх «мега позитивних слів», вам пропонують в їх школі навчатись за космічною ціною. Всі ці марафони - повна трата часу, просто реклама.
-
Скажіть, будь ласка, якщо писати про зміну паспорту в кризову форму, потрібно дочекатися, поки надішлють відповідь і цю відповідь потрібно також на вклейку принести/надіслати? Чи не потрібно чекати на відповідь і можна відсилати паспорт?
-
Дякую велике )
-
Доброго ранку, скажуть будь ласка, в Канаді платна медицина ?
-
Уряд ухвалив постанову, яка дозволить українцям використовувати кваліфікований електронний підпис (КЕП) у Європейському Союзі, повідомили в Мінцифри. ✅ Використовувати КЕП можна для отримання певних послуг. Відповідно, європейський е-підпис буде визнаний в Україні. 💬 «Зараз багато українців перебувають за кордоном. Взаємне визнання кваліфікованого е-підпису допоможе українцям і нашим бізнесам отримувати певні послуги чи ідентифікувати свою особу значно простіше», – пояснюють у Мінцифри. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦 Українці Торонто в соціальних мережах: Telegram Instagram Facebook Instagram USA #новини
-
Усім привіт, хто купував квиточки на сайті AirCanada і може підказати декілька питань? Придбала квиток і не знаю чи потрібно заповнювати ще якусь інформацію там про себе/паспорт/візу і всяке таке. Це мій перший політ тому не знаю що і як потрібно робити після покупки білету.
-
Всі бажаю гарного дня. Чи є тут хтось,хто сьогодні/завтра летить/їде з Торонта у Київ? ДУЖЕ потрібно передати сумку вагою 6кг ,у сумці військовий зимовий одяг для мого тата ,який зараз на війні на передовій. Зимовий одяг їм не видали,тож передаю з Торонта до Києва,в Києві забере сестра і передасть татові на передову. Будь ласка , відгукніться. Оплата за допомогу 50 $ Всім щиро дякую за допомогу!!!
-
Всім привіт , у кого був опит пологів у Канаді
-
Доброго вечора. Підскажіть якщо мені з чоловіком прийшов лист на вислання паспорта, то дитячі теж відсилати і що їм класти до паспортів в конверт, які документи, видруки з кабінету?
-
Добрий вечір! Підкажіть,будь ласка,які документи потрібно мати,щоб забрати паспорт ? Забирати буде знайома
-
Скажіть будь ласка хтось надсилав чи віз до Берліна паспорт?