Українці в Канаді_Canada
-
Дякую
-
Добрий вечір ) Підскажіть, будь-ласка, де краще шукати хостів ? Можливо групи ФБ? Можливо хтось вже знайшов, поділіться будь-ласка, досвідом? Провінція Онтаріо, М.Оттава
-
Підтвердження що я можу висилати на вклейку візи
-
Доброго вечора як виглядає лист на висилку паспорта, і чи дітям приходить повідомлення на вклеєння?
-
Ми один раз відправляли, я помилилася. 2 тижні чекали відповідь
-
⁉️Шаблони резюме 🔹Для новоприбулих пошук роботи в Канаді, як правило, є головним пріоритетом. Першим кроком у пошуку роботи є резюме та супровідний лист, якими Ви можете поділитися з потенційними роботодавцями або контактами в мережі. Формати резюме з інших країн не обов'язково будуть працювати на канадському ринку праці. З іншого боку, гарне резюме в канадському стилі допоможе Вам: 🔸Пройти систему відстеження кандидатів (Applicant Tracking Systems, ATS), яку використовують багато канадських роботодавців 🔸Продемонструвати своє розуміння канадського ринку праці підкреслити Ваші сильні сторони та професійні досягнення, 🔸Позиціонувати Вас як ідеального кандидата на посаду. 👉 Переходь на наш сайт, щоб завантажити шаблони резюме, зробіть своє канадське резюме та розпочніть пошук роботи з сильного старту. 👉Обговорити 👉Підписатися на новини
-
Ми записалися через пошту. Чекали відповідь 3 тижні
-
Хтось забирав паспорт в центрі в Düsseldorf? Чи потрібно записуватися чи жива черга?