Українці в Канаді_Canada
-
А вона хіба не до 31.03.23? Чи хотять відмінити з нового року?
-
Більшість українських банків працюють по такій схемі: гривні конвертуються у долари США по курсу банку (можна на сайті банку), а долари США конвертуються у валюту країни (у вашому випадку крони) по курсу платіжної системи (Visa, MasterCard), цей курс можна подивитися на сайті відповідної платіжної системи. Не знаю як в райфайзені, но в монобанку, зараз 1 крона по 1.6035 грн, скоріш за все буде приблизно такий самий
-
🇨🇦🇺🇦Найбільша українська діаспора Канади, написала відкритого листа прем'єр міністру Джастіну Трюдо, з проханням продовжити спеціальну програму CUAET після 31 березня 2023 року.🇨🇦🇺🇦 www.ucc.ca/2022/11/23/ucc-urges-government-of-canada-to-extend-visa-program/
-
це не заміна, а по суті, запит на нову візу. Приблизно місяць, включаючи доставку паспорту в Оттава і назад.
-
Хто летів через Лондон транзитом,чи потрібна віза ?
-
Всім доброго дня🇺🇦 підскажіть будь ласка у яке місто трошки легше буде новоприбульцям, нас поки 2, я мама та донька 12 років, рівень англійської А2, та й наразі ми з донькою вивчаємо)) у якому місті на перші 2 неділі можуть допомогти? Невеличкий запас грошей маю, та звісно буду шукати роботу