Українці в Канаді_Canada
-
Здравствуйте , я приехала в Канаду по визе foilless . Здесь подала заявку на вклейку визы . Но по личным обстоятельствам мне нужно покинуть Канаду , не дождавшись приглашение на вклейку визы . Могу я еще раз каким-то образом подать документы с Европы , на вклейку визы , или нет . Или мне нужно опять заполнять документы на эту программу ? Может кто-то может подсказать что делать в такой ситуации ?
-
Якщо я не помиляюсь, то кур'єрську доставку треба було оплачувати попередньо...
-
Ребята, есть кто-то из St.Catharines, Ontario или те, кто собирается туда? Собираемся туда переезжать на днях, ищем новые знакомства и контакты тех, кто уже там или скоро там будет. Заранее огромное спасибо всем за информацию.
-
Людоньки порадьте 🙈 Тикніть носом що робити якщо прийшло повідомлення що можу забрати паспорт, а мені потрібна курєрська доставка 🙈
-
Шановне панство, хто їде чи вже приїхав у Галіфакс? Крім "booking" та "Airbnb", як ви шукали житло і які ціни для цього міста можна вважати нормальними?
-
Обновлення: паспорт знайшли в Дюсельдорфі - після того, як дозвонились за цим номером + 4921173714828. Справа була в тому, що його відправили після вклейки , а сповіщення чомусь нам не прийшло, і коли він прийшов з Відня в Дюсельдорф- теж не прийшло сповіщення . Його сьогодні просто вручну шукали після того як ми сказали, що не підемо звідси поки не найдуть …. Може комусь буде потрібен такий досвід ….. але бажаю всім, що все було швидко 👍🇺🇦🇨🇦
-
Где найду работу туда и поеду. На поломойку пойду ток чтоб пока на свою вакансию не найду перебиваться. Не получу ПР - выучу англ и сдрысну в Европу или США если работодатель визу сделает 🤷♀пошли они)))😁
-
прочитала про СЕС, то з основного вам треба 1 рік працювати, мова і не мати наміру на Квебек, але ви ж розумієте, що треба завести профіль в Експрес Ентрі і щоб з цієї програми вас вибрало, тобто серед інших таких як ви, ви маєте бути однією з найкращих, через те, що в Онтаріо є багато наших студентів, у яких освіта краще, мова і ... Краще проконсультуйтеся з іміграційним адвокатом. Я навіть не цілилася на Онтаріо, бо в мене сім'я, чоловіку 37 мова елементері, а мені 31, плюс син ще. То нам легше буде десь в Манітобі чи Саскачевані, хоча душа лежить до Альберти.
-
Я это все вписывала) посчитало 350) или около)
-
Мне 30, англ иниермидиейт но подтяну, не вопрос, роботу планирую по специальности, но насчитала калькулятором 350 баллов😂