Українці в Канаді_Canada
-
Сам не получал, но есть родственники, которые получали эту помощь, нужно обратиться в ServiceOntrario
-
Первый раз об этом слышу… можете рассказать по подробнее или скинуть ссылку с инфой?
-
Можно ещё получать помощь 700 долларов в месяц, в течение 6 месяцев
-
Канада дает рабочую визу и разрешение на работу украинцам на три года, так же единоразовую выплату - 3 000 канадских долларов. Все.
-
я думаю, що нічого не заважатиме після прильоту продовжити чи отримати новий паспорт і продовжити візу, але це тільки здогадки.
-
Добрий вечір, Поділіться реальним досвідом відправки паспортів на вклейку в Краків кур’єром. Не можу знайти електронну адресу центру.
-
Дякую!
-
Доброго вечора, потрібна порада. Подруга заповнила анкету на Візу по суті пусту - що батьків не знає, прізвище не змінювала, не вчилась, ніде не працювала. Реальна історія інша зовсім. Заповнили анкету там де реальна інформація та відправили помилково запит на біометрію по першій і по ній дали візу. Залишилось лише вклеїти. Чи вплине це якось на її перебування в Канаді чи потрібно до вклеювання писати в кризову форму. Дякую за відповідь.
-
так