Українці в Канаді_Canada
-
Свідоцтва про народження
-
Чи може підійти переклад власний чи має спеціаліст зробити?
-
Запрошуємо на ярмарок вакансій для українців Торонто/GTA у вівторок, 28 лютого, з 10 до 4 дня (подія на 145 Evans Ave). Реєстрація тут bit.ly/3ZwYRms Організаційні деталі та списки роботодавців ближче до дати будуть тут: www.facebook.com/events/1941213179557456/?active_tab=discussion
-
Документи по дитячим візам без реквеста(якщо батьки мають вже візу), можна відправити дитячий паспорт на вклейку з таким переліком: Паспорт дитини Паспорт батька копія 1 сторінка Паспорт матері копія 1 сторінка Копія віз батьків Реквест батьків Свідоцтво копія Переклад свідоцтва
-
Доброго вечора. Підкажіть уже від грудня маємо візи дітям немає нічого, що робити щоб якось пішов процес. Варшава
-
Ось
-
-
Добрий вечір, таке питання подала заявку на cuaet, але в мене дія закордонного паспорта закінчується у вересні цього року, дізналася що work permit скоріше за все видадуть до кінця дії закордонного паспорта. Якщо я зроблю новий паспорт то мені повторно можна подати заявку з новими документами, бо бачила інформацію що одна людина може подавати заявку лише один раз . Питання в тому чи можливо подати заявку вдруге з новим закордонним паспортом?