Українці в Канаді_Canada
-
Там є пункт при заповнені, не вирішив! І якщо наприклад Ви прилетіли і Вам ще потрібно їхати далі, ніхто Вам не заборонить, залишитись і в першому пункті куди прилетіли, і якщо будете літати далі. Ворк перміт надається в першому пункті в аеропорту в Канаді, а далі, можете працювати де завгодно. Я так розумію, це більш для статистичної інформації приблизно.
-
Це зрозуміло, що можна смітити, але ж повинен бути якійсь варіант, щоб поповнити рахунок дітям, собі я поповнила без проблем
-
А його не можна поповнити без контракту?! Для того, щоб піти до стойки мені потрібно летіти з Ванкувері в Торонто, в Нанаймо я не бачила ніде Chatr
-
У Канаді є три види тарифних планів: 1. Prepaid 2. Контракт зі своїм телефоном 3. Контракт із телефоном у кредит Вартість послуг мобільного зв'язку відрізняється у кожній провінції. Наприклад, послуги мобільного зв'язку в Манітобі коштують дешевше, ніж в Альберті. При переході від одного оператора до іншого можна зберегти свій номер. PREPAID ПЛАНИ Це найдешевша послуга мобільного зв'язку, якщо ви не виходите за межі обмежень вашого поточного плану протягом місяця. Переваги: - Не потрібна кредитна історія — не потрібно підписувати контракт на певний термін із фіксованими щомісячними платежами. Недоліком може бути якість зв'язку та територія покриття. Послуги передплаченого мобільного зв'язку насамперед підійдуть приїжджим на короткий термін, студентам та новим іммігрантам. Щоб скористатися цією послугою, вам потрібно мати свій телефон і придбати сім-карту обраного вами мобільного оператора. Ціна сім-картки починається від 10 канадських доларів. Після цього ви вибираєте свій базовий мобільний план і до нього вже додаєте додаткові послуги, які є важливими для вашої щоденної комунікації.
-
-
Нам видали ці номери в аеропорту безкоштовно на місяц, кожному на його український закордонний паспорт