Українці в Канаді_Canada
-
Здрастуйте. Підкажіть, будь ласка, моя донька сама привезе паспорти на вклейку у Варшаву. Чи потрібно мені писати довіреність на неї щоб вона подала і забрала паспорти? І чи знаєте Ви , як особисто подаються паспорти на вклейку (потрібно записуватись)? Дякую.
-
Доброго дня, ні можна більше днів для українців)
-
Народження дитини в Канаді не дає батькам-іноземцям підстав отримувати Canada Child Benefits, соціальні виплати від федерального уряду. Тільки, якщо батьки проживуть у Канаді 18 місяців, маючи відповідний дозвіл (наприклад, дозвіл на роботу), то на 19-й місяць, вони зможуть подати аплікацію на Canada Child Benefits. Canada Child Benefits будуть виплачуватись батькам-іноземцям, поки вони та дитина постійно знаходяться в Канаді та мають зв"язки з Канадою. Наприклад, дитина відвідує садок чи школу, батьки орендують житло тощо. Податкова Агенція Канади має право перевірити, чи батьки та дитина живуть чи жили в Канаді під час отримання цих соціальних виплат, а тому ви можете отримати запит, наприклад, надати підтвердження відвідування канадської школи чи садка дитиною. Ось офіційне джерело з критеріями: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/canada-child-benefit-overview/canada-child-benefit-before-you-apply.html
-
Дякую:)
-
Уже є тести на укр.мові
-
Дякую за відповідь!)
-
Доброго дня. Знаю що деякі країни дають змогу здавати тест на водійські права кількома мовами(саме так в швеції) Підскажіть будь ласка чи є така можливіть в канаді?
-
Добрий вечір ми вклеїли у Варшаві за 7днів також сину неприходило запрошення. Вклейка безкоштовно Запис повинен бути або пропонують відправити поштою Chlodna 51