Українці в Канаді_Canada
-
Дякую❤️
-
Чи просто приходити з паспортом)
-
Привіт Скажіть будь ласка Чи потрібно брати запис на вклейку візи?
-
Скажіть, що мені далі робити? Прийшло повідомлення про те, що остаточне рішення прийняте і щоб я дивилась в повідомленнях, що мені треба щось зробити (ще й висить дзвоник 🔔 action required). Але в повідомленнях нічого нового нема. Паспорт відправлений на вклейку вже. Яку action вони хочуть від мене?🙂
-
в усіх по різному. Хтось чекає 4 місяці, а комусь за 2 тижні
-
Я просто думала, що займе місяці ця перевірка, то вже після нового року планувала їхати вже на низькому старті, очікувати 🫣
-
тогда извиняюсь
-
Біометрію здавала 47 днів пройшло
-
ні, це не так
-
є багато тур фірм, як Корал тревел, Долина Івано - Франк, ціна 2000грн або 50$
-
відмінили термін для українців
-
Йомайо, дякую.) Можливо, хтось може порадити, якою службою можна передати паспорт до Варшави?
-
в жодному разі вас не відмовляю, це ваше рішення, але якщо у вас немає надійних друзів чи родичів, то буде не просто важко, а на грані неможливого. Садки платні, та ще й черги на них, працювати треба, щоб прожити. На одну зп, яка буде мінімальною 2400, дуже дуже важко. Подумайте і все зважте, канадці дуже добрі, але не розраховуйте, що вони будуть вас утримувати. Мені просто шкода, якщо ви витратите кошти на квиток і повернетесь додому. Квартири здають без меблів та посуду.
-
да,только 30 дней
-
Хочеться б десь переглянути актуальну інфу. Бо в листі вказано 30 днів, але чи це дійсна на сьогодні інформація?
-
чи можна це зробити пізніше?
-
Підкажіть, будь ласка. Якщо в мене біометрію погодили майже відразу після її здачі (буквально півтори-два тижні). Але я на такий термін не очікувала, тому не переглядала постійно пошту та акаунт. Зараз діє, що обов’язково потрібно подати документи саме протягом 30 днів?
-
Доброго дня , шукаю допомогу у виїзді до Канади , маю маленьку дитину, і зовсім не маю можливості в грошовому плані , буду вдячна за інформацію , посилання на групи , особисті історії про виїзд , волонтери, які могли би допомогти в цьому плані 💙💛
-
Підкажіть, будь ласка, хто вже в Канаді, який там курс долара до євро? Або хто користується револютом, можна там знімати готівку і по якому курсу?
-
Дякую
6 Feb 2023, 05:14
3930/18661
20 Apr 2024, 20:50