Українці в Канаді_Canada
-
Ще у вас запитаю Коли забирать паспорти, що мені потрібно мати з собою? Паспорт чоловіка буду забирати також я
-
Ми віправили, нам просто повернули і сказали чекати запит
-
Всім привіт, хто знає де можна пройти медичний огляд для WP в Італії м.Мілан ???
-
Всім привіт, чи потрібно здавати біометрію дітям15-17років?
-
Можно ли отправить детские паспорта без одобрения с паспортом матери(Гаага)?
-
Главное, чтобы все документы были, а размер конверта не важен.
-
Нічого страшного ) пополам сладіть і просуньте в ящик ) то у вас мабуть не поштовий конверт під марки (білий), а для документів.
-
Взяла А4, а той конверт більший ніж звичайний листок по сантиметрів 7 з кожного боку 🙈
-
А4 конверт. А то бачив як в А5 впихували 3 заявки з паспортами, а поблизу жодних пошт 😁
-
Главное чтобы паспорт и документы влезли. Я лист А4 складывала попалам и ложила.
-
Да, по ходу лохотрон. Билеты уже распределены офлайн!
-
Конверт А4, всі паспорти можно класти в один. Ви туди складаєте лист запрошення, та форму згоди на обробку даних, ці всі листи на А4 друкуються, можете все в меньший скласти , як вам завгодно. У Відні напроти продають і конверти і всі форми для заповнення, 1 євро сторінка
-
Ніхто не знає про відмови, взагалі нікому не приходять, з чого ви взяли що вам прийде?
-
Привіт, підкажіть чи потрібно документи( свідоцтво про народження , шлюб та диплом) перекладати і завіряти в нотаріуса?
-
Дякую )
-
Комусь приходила відмова? В якому форматі вона приходить, чи вказується причина ?
-
Якого розміру конверт? Стандартний чи А4? І чи кожному окремо?
-
Цей спосіб працює. Через тиждень після листа прийшло запрошення
-
Так там є і онлайн форма, але немає вільних місць взагалі , листопад , грудень , взагалі нічого не має. Коли відкривають місця хтось знає ?
-
А якось у Львові можно?)
6 Feb 2023, 05:14
4082/18661
20 Apr 2024, 20:50