Українці в Канаді_Canada
-
Ну там написано конверт з вашим рішенням відправлено до візового центру. Можна забирати паспорт
-
Добрий день, якщо в білеті вказане прізвище з помилкою, то чи можуть виникнути проблеми в аеропорту?
-
Дякую, пошукаю ще в Києві, як не знайду, то напишу)
-
Доброго дня, я через олх знайшла, з Івано Франківську возять у Відень, з Києва просто новою почтою їм відправила
-
Доброго всім. Підкажіть, цей лист що означає? Я можу забирати паспорт? Чи що?
-
Та якось поштою теж не дуже, я щось нарахувала за 2 паспорти більше 5000 грн, та і не зрозуміло як довго вони там будуть. Хотілось би в Києві з рук в руки віддати, якось мені так спокійніше
-
Почта DHL отправляет
-
Нет
-
Доброго дня, знайшли контакти?
-
Так выше есть пустая форма, сохраните и распечатайте
-
Так один за себя, вторую за того, за кого забирает, хоть 100 шт.)))
-
Данні проживання, де були жили, де працювали, де навчалися, діти, чоловік, жінка, батьки, живі померли, всі де працюют , живуть, навчаються і тд, і тп.
-
Я так тоже робила , потім мене викинуло, і я залишилась одна і відправила тільки на себе. Витратила 4,5 години. Потім заповнювала ще раз на дітей, і заповнила на чотирьох за півгодини) заповнення условне, а ви запомнюваєте реальне і у Вас свій випадок.
-
Це нормально і навіть не ( до сих пір). 3.10 відвезла, перше повідомлення було 12.10. Забирати можно було 11.11.
-
Також особистий
-
З моменту відправки і до моменту отримання паспорта - 10 днів, власний досвід. Користувалась в обох випадках послугами курьєра. Не у всіх одинаково.
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g==
-
Он тоже подал паспорт)
-
Эта форма?
-
Нормальна ситуація. Я відвозила чоловіка 14.10 і тільки вчора забрала. А малого зробили за тиждень. Всім по різному.
6 Feb 2023, 05:14
4150/18661
20 Apr 2024, 20:50