Українці в Канаді_Canada
-
Так. Тут в цьому файлі 4 сторінки . Це у Вас друга сторінка. То була третя. Всі відправити , є ще 4та
-
І додати таку ще форму?
-
Ну і якщо кур‘єрська зворотня доставка, то обов‘язково чек об оплаті його
-
Так : у вас 1)паспорт 2) запит на вклейку 3) цей ВЕСЬ файл. Не тільки ця сторінка
-
І потім оцю форму вкласти до документів на вклейку візи?
-
Якщо сам- не треба нічого заповнювати. Так відповідають в візовому центрі!
-
Усім! Хто забирає за себе також. Якщо самі свої данні, якщо за когось то свої а нижче чьї паспорти забираєте.
-
Це якщо паспорт забираєте не ви. А хтось за Вас. Або кур‘єр привезе не Вам буде вручати
-
Думаю тільки обдзвонювати. І узнавати. В Фейсбуці багато по Канаді групп. Там можна пошукати. Модна написати пост. Пости такі були. Люди коментують, різні фірми пишуть. Молет звернутись до самої ближньої до Вас турфірми. Думаю зараз всі тим займаються . Можна грошенят підзаробити 🤦♀️
-
А таку форму кому треба заповнювати?
-
Дякую
-
Ви модете набрати в візовий центр в Варшаві. Там є Укр оператор. Вона все розкаже. +48 22 153 00 42
-
А де шукати самих дешевших ?
-
Ні, тільки написати від руки, данні хто і за кого забере.
-
Тільки на територію Польщі.
-
В Україну з Польщі не привезе. Зараз через війну немає жодної кур‘єрськоі доставки в Україну . Тільки якісь частні перевізники.
-
Матери пришел запрос на вклейку ,можно ли отправить вместе с ее паспортом детские паспорта без одобрения?
-
Тобто це не правда що паспорт назад курьер привезе?
-
Вітаю! Знайомий буде забирати із Варшави паспорти: чи треба довіреність завіряти нотаріусом, і чи треба перекладати на английский довіреність?
-
Я так розумію не можна перевести гроші з картки на картку, це з не перевести, це розрахунок. На особистий офіційний рахунок, тобто як у магазині.
6 Feb 2023, 05:14
4187/18661
20 Apr 2024, 20:50