Українці в Канаді_Canada
-
В Україну з Польщі не привезе. Зараз через війну немає жодної кур‘єрськоі доставки в Україну . Тільки якісь частні перевізники.
-
Вітаю! Знайомий буде забирати із Варшави паспорти: чи треба довіреність завіряти нотаріусом, і чи треба перекладати на английский довіреність?
-
Зараз по-моєму не можна з Укр рахунків перечислити на іноземні . Та і треба сплачувати 125 злотих а не гривні
-
Отож 🤦♀️
-
Нема зараз доставки кур‘єром (офіційним від Візового центру за 125зл котрий) до України
-
Це Вам потрібно 1) може у Вас є знайомі, які зараз в Польщі - переслати їм якимсь перевізником паспорти і щоб вони відправляли все , і оплатили кур’єра(зворотного) на почті польській, тобто щоб вони все зробили. Я так буду знайомим робити . В неї 4 паспорти. Фірмою це виходе 8000грн. А так я за 125 злотих відправлю одним конвертом всі. Це я дзвонила до візового в Варшаву. Ще є варіант 2) приїхати самій до Варшави, здати паспорти. Жити десь в хостел близько тижня. Забрати самій паспорти , але жило в Варшаві дорого… При самостійній подачі паспорта за тиждень вклеюють візу (2м моїм знайомим). А я відправляла кур‘єром (зворотнім) і вийшло 1,5 місяці Або 3)зараз багато туристичних фірм возять паспорти туди і назад , у всіх різні ціни. до 2000 грн за кожен паспорт
-
При реєстрації на літак видають квітки
-
Друзі! 🙋♀️ На виробництво пластикових труб в КАНАДІ (провінція Quebec, місто St-Joseph de Beauce та провінція Ontario міста Mississauga і Barrie) потрібні РІЗНОРОБОЧІ! 👥 📌Умови працевлаштування: •Графік: 42 години на тиждень. Змінний день/ніч (з 7:00 до 19:00 і з 19:00 до 7:00) •Вид зайнятості: повна, постійна •Заробітна плата: стартова $20,98/годину (брутто). Надурочний час (понад 40 годин на тиждень) оплачується X1,5 до вашої погодинної ставки. •Відпустка: 2 тижні оплачуваної відпустки на рік. •Допомога з підбором житла і оформлення довгострокової оренди на Ваше ім’я •Оплата білету на літак •Надання робочого одягу та взуття 📌Вимоги до кандидатів: •Володіти англійською мовою на рівні А2-В1 •Мати досвід роботи на виробництві, на виробничих лініях •Мати ліцензію на вилковий навантажувач (буде +) •Мати фізично витривалу форму •Мати диплом про освіту Для резюме: 📮 [email protected]