Українці в Канаді_Canada
-
Хто відправляв паспорт на вклейку в Німеччину/ Дюссельдорф? Скільки по часу займає вклейка та чи можно приїхати і віднести самому паспорт без курьєра ?
-
Підкажіть, будь ласка, ким можно відправити паспорти на вклейку у Варшаву
-
Дякую! Пошукаю.
-
Дякую вам
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка не можу зайти в особистий кабінет ircc, скажіть ця проблема тільки у мене чи сайт завис?
-
Всім доброго дня!!! Прилітаємо 15 грудня в Калгарі - 4 дорослих. Шукаємо квартиру і поки що нічого не виходить...буду вдячна за будь яку допомогу!!! Всім велике дякую!!!
-
Доброго дня. Моя подруга відправила до Варшави паспорт на вклейку і трохи затупила, забула про лист-дозволення на обробку даних. А також не подумала, як буде забирати і не оплатила кур'єра назад. Що їй зараз краще зробити, щоб виправити ситуацію? Можливо дослати ще одного листа? Чи треба кудись дзвонити, щоб попередити?
-
Если вы о валид.биом.леттер то дальше поищет ориджинал паспорт реквест
-
Доброго дня! Прийшов лист про дійсність біометричних даних, після цього ще має прийти що візу дають?
-
Доброго вечора! Вiдгукнiться, будь ласка, якщо в групi э працевлаштованi Web Developer’и в Ванкуверi!? Хотiлося б знати наскiльки реально там знайти таку роботу😊. На ресурсах де я була, то мало там таких вакансiй🥲наперед вдячна.