Українці в Канаді_Canada
-
Підкажить, будь ласка, немає на сайті ні однієї вільної дати на вклейку в Варшаві. чи варто в такому випадку відсилати поштою? як ще можна записатися? На e-mail не відповідають.
-
Скажіть будь ласка. Якщо прийшло повідомлення про те що модна вже відправляти паспорт на вклейку візи. То потрібно зробити запис на vfs global а потім вже відправляти ? Тобто кур'єром чи самому їхати. Чи не обов'язково робити запис а одразу можна відправити кур'єром в те місто де зручніше .
-
Я відправила з роздрукованими аплікаціями де вказан мій паспорт як проїздний документ для дітей, та лист щоб скоріше розглянули і такий же послала в кризову. Тим більш що ви тато і ніякого дозволу не потрібно, ви разом поїдете. Відправляйте, не чекаючи. Удачі!
-
Я - батько. Мені першому прийшов запит на паспорт тиждень тому Сьогодні дружині. Не знаю чи чекати на одобрення візи для дітей. Відсилати треба на Дублін, а звідти візовий має відправити в Лондон.
-
Ну, кому скільки їхати...
-
Привіт. Як відстежити паспорт, є завершення в базі а повідомлення про те, щоб забрати паспорт нема
-
Всім привіт . Скажіть будь ласка хтось пробував зараз записатись на подачу паспорта на вклейку у Варшаві ? Бо цілий день заходжу і немає вільних дат.
-
❤️ дякую 😊
-
Ага поняла. Спасибо. А почему все про IELTS пишут но молчат про celpip или как его там 🧐 подруга 7 лет назад сдавала его внутри Канады для ЕЕ