Українці в Канаді_Canada
-
Людина розчарувалася, що не встигла білети отримати. Звісно все здається шахрайством, але це не є правда. Це серйозна організація, там все честно.Та навіть якщо вам дадуть квитки скажімо, виліт з Франції, ви до Франції як будете їхати, за який кошт. Люди ж думають що їм квиток дадуть з вильотом з власної кімнати одразу до Канади :)
-
Для чого ви пишете дурниці? Хто вас "кинув"? Я особисто отримала квиток!Можливо ви в чомусь зробили помилку?,то це не значить ,що ви у групі з 3 411 учасників, повинні звинувачувати у шахрайстві тих хто дарує квитки безкоштовно!!! Спробуйте ще раз через два тижні.
-
Так я наче про Україну говорив )
-
Так в Украине тоже перевели.
-
Як ви з Литви і назад паспорт на вклейку надсилали??
-
Шановні, доброго вечора, рятуйте, чи є тут все ж таки хтось хто зараз знаходиться в Литві?????
-
Що таке кур'єрська служба?
-
Air France з Парижу нормальні ціни бувають - по 300 за квиток, коли звичайний коштує 700-1200 usd. А так тільки google flight в поміч і всі додатки авіакомпаній. Інакше варіант туроператор.
-
Тобто, якшо я пишу DHL, то мій паспорт прийде через них. Так? Бо я в Австрію не робила такої форми, то перший раз стикаюсь
-
У вівторок 24.10 здала біометрію, а в четвер 27.10 прийшов запит на паспорти