Українці в Канаді_Canada
-
Доброго Дня! Чи були в когось випадки довгого очікування запрошення на вклейку( чекаємо з червня місяця, квитки на виліт на наступному тижні😢). Роздивляюсь варіант заново подати заявку по CUAET, може хтось так робив? Може так буде швидше отримати візу? Дякую .
-
Підкажіть, будь ласка, чи є сенс кудись звертатися з питання пришвидшення видачі візи дитині? Моя вже місяць як вклеєна. І якщо знаєте, то куди звернутись? Дякую🧡
-
Скажіть хто записав вас на біометрію? Якщо дані дають після плати - скоріше кинуть. Нічого не заважає дати вам запис зараз і відмінити після несплати. Так само нічого не заважає їм дати вам дані і відмінити запис. Не фанат таких справ. Вважаю, що тільки доступ до кабінету був би найбільш безпечним варіантом. А взагалі їдьте в Молдову, якщо така можливість є - все швидко й прозоро.
-
Підкажіть, будь ласка, чи можу подати заявку на CUAET і отримати допомогу, маючи вклеєну візу VISITOR з 11.2021 року. Зараз в Україні і вперше планую летіти в Торонто.
-
Підкажіть, будь ласка, при дистанційному оформленні візи в сервісі, що сервіс має мені надати для підтвердження створення анкет перед остаточною оплатою? Записали на біометрію і просять остаточну оплату до того, як нададуть всі коди та листи. Це вважається нормою?
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка куди звертатися, якщо довго чекаєш на результат після здачі біометрії?