Українці в Канаді_Canada
-
Здравствуйте, я заверяла
-
Він має сам прийти в смс на пошту від IRCC порталу
-
Доброго дня! Скажіть , хто точно знає, чи потрібно нотаріально завіряти в Україні переклад документів ( свідоцтво про народження, диплом)
-
А де той трекер номер шукати?
-
2 дні
-
Хто відправляв паспорт на вклейку до Варшави,скільки чекали на вклейку після того як вони надіслали трекінг номер ?
-
Всім привіт с Канади.Дуже вдячна нашій діаспорі в Венніпезі.Дуже гарно зустріли Розмістили.Надали все необхідне не перший час. До люди дійсно помагають на всі сто процентів
-
Всем привет ,поделитесь опытом ,как обстоит ситуация с вылетом с Польши в Канаду ребёнка без загранпаспорта а с одноразовым документом выданным Канадой
-
Добрий ранок! підкажіть будь ласка у понеділок 31 жовтня візовий центр Канади Варшаві працюватиме? То хочуть їхати люди, а інформації тільки по не робочому дню 1 листопада є!
-
В будь яке
-
Добрый день! Могу я на вклейку отправить документ не в тот визовый центр, где сдавала биометрию? Сдавала в Тиране, отправить хочу в Варшаву, живу сейчас в Черногории?
-
Всі привіт) шукаю співдокатора і з ким можна полетіти в Канаду)
-
Дякую!)
-
Momondo, Travelocity, Skyscanner Ще можна у самих авіакомпаніях Треба просто визначитися, коли ви хочете їхати
-
Які сайти порадите?)
-
Добрий вечір! Потрібно постійно моніторити на сайтах
-
Добрый вечер. Кто за сколько покупал билеты в Канаду? За сколько месяцев покупать,чтоб попасть на адекватную цену?🤔
-
Здравствуйте. Есть кто летит из Франкфурта в Монреаль второго ноября в 10:05?
-
Дякую
-
Добрий день, підкажіть як справи з ортодонтами? Чи просто знайти спеціалістів, в дітей стоять брекети на зубах, потрібно щомісяця ходити до спеціаліста
6 Feb 2023, 05:14
5083/18661
20 Apr 2024, 20:50