Українці в Канаді_Canada
-
Здати наскільки мені відомо тільки курєром,а забрати можна в них на місці . Я забирала і чоловіка і свій з фотокопіями паспортів
-
Дякую 🇺🇦
-
Паспорт та лист запрошення на біометрію
-
Доброго дня, співвітчизники! Через три дні біометрія. Які документи із собою потрібні? Їдемо з України до Кракова. Дякую 🙏
-
Доброго дня подали документи на біометрію і допущено помилки в даті народження та в імені. На даний момент все виправлено. Чи може бути відмова?
-
Здається кімната в центрі Торонто , тимчасово на 1-2 місяці. Все є для життя . 1200cad в місяць. (звертатися Viber,Telegram +380504723837)
-
Сьогодні з чоловіком перевірили. Ні, не працює лайфхак. Така сама ціна , як і вдень. Сент-Джон, Нью Брансвик
-
Майже одразу
-
Всім привіт) як швидко приходить запрошення на біометрію після заповнення заявки на сайті?)
-
Доброго дня,підкажіть будь-ласка як отримати страховку Alberta healthy за візою CUAET Буду вдячний усім за відповідь
-
Дякую
-
Постійно кожного дня!з 9.00 до 10.00 моніторте і зловите( ми теж були втратили надію, але чоловік наполегливо сідав і чатував, і диво!!!), бажаю успіху!
-
Доброго вечора, можна здати в Римі самому паспорт на вклейку чи тільки кур'єром?
-
Буде тяжко, але с перекладачем може якось або волонтеры. Бажано вивчити звичайні фрази
-
Людині, яка не володіє французькою, англійською мінімальний рівень, як розібратися з цими усіма питаннями у аеропорту? Там хтось є, хто хоча трішки розуміється на українській?🤷♀
-
Дуже дякую
-
Подскажите кто то знает понедельник будет работать визовый центр Варшаве? То говорят понедельник у поляков выходной ?
-
Приклад бланку декларування
-
www.cbsa-asfc.gc.ca/menu-eng.html
-
www.youtube.com/watch?v=X3m8PsZRgjs
6 Feb 2023, 05:14
5198/18661
20 Apr 2024, 20:50