Українці в Канаді_Canada
-
Хтось відправляв в Варшаву паспорти дітей для вклейки візи без листа запрошення, .я свій паспорт вже відіслала.
-
Нi, питань не буде. Це вашi заощадження.
-
Дякую!
-
Да!
-
Діти вклеєні в моєму паспорті. Ви маєте на увазі що можна спробувати відправити без підтвердження візи на дітей, можуть і на них вклеїти ?
-
Подождать можно но тогда потеряете неделю или две.
-
Отсылайте вмести с другими паспортами но в форме vfs в том месте где вы заполняете свои адреса и фамилии обязательно нужно указать апликэйшин номер (в любом месте). Этот тот номер который начинается или на V или на W.
-
Что требуют в визовом центре при получении паспорта? Если его см забираешь.
-
Можна почекати
-
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка, якщо віза прийшла тільки мені, треба зразу відсилати на вклейку чи можна дочекатися поки дітям прийде?
-
Дякую, я чомусь подумала, що в будь якому випадку треба. А наприклад, привезла з собою 3000k. Потім як вони укінці року заносяться у витрати? Не виникає питання, звідки вони?
-
Дякую, може хтось знає секрет як зловити запис?
-
Тато може звернутися до нотаріуса та оформити згоду. Потім надіслати вам якоюсь поштою. А відсутні дати тому що перевантажені відділення. На скільки чув, живої черги на подачу біометріїї немає.
-
Питання щодо оформлення нового закордонного паспорта дитині. На сайті зазначено, що потрібна нотаріальна згода одного з батьків. У нас тато в Україні. Хтось вже стикався з даною проблемою і як вирішували? І щодо запису в електронну чергу, як записатися? Відсутні дати. Чи можна їхати та займати живу чергу?
-
Або якісь товари, що підлягають обов'язковому декларуванню
-
Ну декларація для того якщо везете більше 10 000 на особу
-
Питання стосовно ел.декларації по прильоту до Канади. Не стикалися з таким, хочу знати, що там вказувати, навіщо вказувати,для чого вказувати?
-
Італія також, уже три тижні очікують візи дитячі мої родичі( з надією чекаєм кожного дня...
-
зараз чекають по 2-4 місяці на дітей
-
що це за шахрайство?
6 Feb 2023, 05:14
5221/18661
20 Apr 2024, 20:50