Українці в Канаді_Canada
-
наскіки я знаю,по приїзді в канаду у вас є 90 днів щоб здати аналіз крові і зробити флюрографію
-
Племінниця має 17.5 років, отримала візу без біометрії за 2 тижня.
-
бажано з візою на руках. але краще це робити в Канаді. 1) дешевше 2) ваш медогляд буде в системі. Багато дописів у фейсбук, що люди проходять заздалегідь, але все одно отримують обмежений воркперміт
-
Медогляд проходят до всієї процедури з візою чи після.
-
А мед огляду для Канади мають проходити всі члени сім'ї чи лиш дорослі. І ще що там обстежують. Дякую.
-
Немає за що. 💛💙
-
Так то зрозуміло коли все подається вчасно. Але у людей виникають форм- мажорні ситуації типу не поїдуть всією сім'єю в Відень забирати (та й якось накладео виходить). Спитали знайомі, а я з таким не стикався. Дякую за стислу відповідь.
-
ви доводите, що ви не чужа людина. Тому що все могло статися, що сама людина не може поїхати забирати. Також Копію сторінки паспорта дружини, якщо чоловік їде забирати, якщо жінка то навпаки.
-
Дякую. Зрозумів.
-
копія свідоцтва шлюбу, копії свідоцтва народження дітей. та letter of authorization
-
Тут запитали таке питання, на яке не знайшов відповіді: якщо паспорт подала сім'я разом (кинули в ящик в Відні в конверті зі згодою на кожного). Але забирати вирішив паспорти всі один член родини, а consest form на представника не заповнювали і не клали в конверт. Як тоді забрати одному члену родини всі паспорти ? Правильно розумію, що можливо consest form представника принести, коли один член родини буде забирати паспорти всієї родини ?
-
http://www.luarnswald.com/ru/КонтактОнас.php
-
Як вони задовбали ці спамери 😕
-
Добрый вечер,отвезли паспорта на вклейку в Дюссельдорф свой и детский паспорта,на детский пришёл запрос на доп.документы( перевод св.рождения и разрешение отца) с отцом в разводе не знаю его место нахождения. Где мне сделать перевод живём в районе Франкфурт на Майн.
-
Скільки часу зараз займає вклейка в Варшаві?
-
google flights спробуйте там всі авіакомпанії
-
Добрый вечер ! Кто то покупал билеты через них ? www.humanatravel.com
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Web форма IRCC Лондон🇬🇧 для тих заявників які подаються закордоном❗️ secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/case-cas-eng.aspx?mission=London
-
Привіт всім. Скажіть будь ласка хто знає де можна найти список лікарень для проходження мед огляду для Канади.
6 Feb 2023, 05:14
5511/18661
20 Apr 2024, 20:50