Українці в Канаді_Canada
-
Можна ссилку будьласка, дякую
-
Я подав на офіційному сайті заявку.
-
А як її взагалі оформлюють?
-
Вакцины отменили в Канаде! По ковиду
-
Нет, только узнайте инфо конкретно под авиаперевозчика
-
Добрый день, кто знает ребёнку (не вакцинированный 11 лет) надо делать пцр тест перед полётом в Канаду?
-
Добрий день. Підкажіть, неправильно оформив документи на 3000 допомогу, чи є інструмент анулювати заявку?
-
Цілком
-
Добрий день. Чи вистачить 4,5 години між пересадкою з літака на літак у Ванкувері ( забрати багаж, отримати ворк перміт, встигнути на інший)?
-
Можливо CUAET буде подовжено на 24 рік
-
Не анулюють, просто до березня потрапити до Канади треба, щоб вам дали воркперміт на руки, а потім можете повернутися і шукати варіанти з роботою.
-
3000 вам допоможуть на перших час, якщо вільно володієте англійською це взагалі буде круто
-
Мені потрібна робоча віза на всякий випадок, так як роботу хочу шукати, але знайти без дозволу на роботу онлайн не можу, а залишатися там без стабільного доходу не варіант. 3000$ це для тих хто залишається, так що якщо пізніше залишатися буду - то зрозуміло що їх отримати хочу а поки мені тільки робоча віза важлива і впевненість, що її не анулюють якщо залишитися не зразу а пізніше приїхати…
-
Ну ви ж всеодно потрапите до Канади? Отримаєте 3000 CAD і поверернетесь назад до Європи. Питання в тому чи будуть потім проблеми - ні не будуть.
-
Ну чому дивні. Робочу візу видають до березня, правильно? Зараз залишитися не зможу. А з робочою візою на протязі 3-х років буду шукати роботу з Європи.
-
Дивні у вас запитання. Але дається мультивіза з дозволом на роботу на 3 роки. Отримаєте воркперміт у офіцера і можете працювати, або не працювати. Нічого не анулюють
-
А щоб отримати - просто прилетіти чи потрібно щось робити?
-
Віза не рабочая
-
Привіт всім, якщо приїхати в Канаду і отримати робочу візу - і виїхати, вона не анулюється чи є може якісь зобов‘язання. Дякую
-
Morning 😎🕞
6 Feb 2023, 05:14
5545/18661
20 Apr 2024, 20:50