Українці в Канаді_Canada
-
Добрый день. Вопрос : а Фото паспорта отца загран( но там нет Подписи для сверки) или паспорта Украины?
-
Мы ждём с начала июня.
-
Дякую, спробую
-
Спробуйте Google Flights
-
Привіт усім! Допоможіть з вибором квитків до Канади!!! Які сайти хороші, де можна шукати??? Дякую!
-
Вони вже і до Канади добралися🤦🏽♀️
-
Я сама перекладала свідоцтво про народження і атестат зі школи, без апостилю, не завірені нотаріусом. просто переклала і роздрукувала. При оформленні документів в школу, взяли лише переклад свідоцтва. Ще я брала паспорт щеплень, але ніде його не питали.
-
У мене з дня вклейки, тобто 20.06 і закінчується за 10 днів до кінця дії паспорта.
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка хто стикався з такою проблемою - подались з жінкою на федеральну допомогу допомагали нам в організації Кості, чекаємо вже майже 2 тиждні і вчора зателефонували в сервіс канада вияснити що сталось; як виявилось що наші банківські дані були погано введені. Пробувати подаватись самим онлайн чи їхати до сервісу канада і виправляти помилку там у них??? P S черги там кілометрові в цьому сервісі....
-
Якщо це не наркотичні ліки, то вкладаете до валізи і везете.
-
Привіт, хто вклеював візу в Мадриді, це довго?
-
От коли вам прийшов запит, та дата буде відліком .
-
Не з моменту сдачі паспорту на вклейку? А з моменту отримання запиту на паспорт? Чи як?
-
ну це так звані рекрут-агентства, гроші деруть, але ви нічого не отримуєте.
-
А що трапилось вже?
-
Добре дякую вам)
-
Потішила людина конторою з Ужгорода, вибачайте, але це вічний бан буде))
-
Роботу спробуйте знайти тут t.me/Ukrainiancanada2/54 , але треба резюме зробити
-
житло шукайте тут t.me/Ukrainiancanada2/50
-
В основному багато шахраїв трапляються нажаль у фейсбук. Зазвичай порядні агенції наперед не просять гроші.А так орієнтовано, якщо житло + робота це або сезонні роботи, або рекреаційні ресорт зони відпочинку.
6 Feb 2023, 05:14
5604/18661
20 Apr 2024, 20:50