Українці в Канаді_Canada
-
А чи треба мати свої роздруковані сертифікати ковід ?
-
тест не потрібен, страхування бажано мати до того, як зможете оформити медичне страхування в Канаді
-
Підкажіть будьласка , чи потрібен плр-тест для виїзду в Канаду , і чи потрібне якесь страхування робити?
-
Она , а общем, там одна
-
Делали и все уже получили)
-
Здравствуйте 🤝 Служба доставки ACS Все очень быстро 💨
-
‼️Подскажите пожалуйста, кто подавал паспорт на вклейку визы в Греции? Как это можно сделать? Самому или курьером ? Если курьером, где его искать ? Очень прошу помогите 🙏🏻
-
Зрозуміло, бо коли я заповняла наші анкети, то вказувала що хочу працювати,,,,просто всім по різному приходять відповіді) Дякую 🙂
-
цей лист як попереднє схвалення, але сам оригінал документу надає міграційний офіцер
-
Доброго вечора. Просто скажіть офіцеру, що плануєте працювати також. І він вам надасть його.
-
Доброго вечора) Скажіть будь ласка, якщо мені і моєму чоловікові прийшов запит на вклейку візи і такий інформаційний лист щодо ворк перміту прийшов лише чоловіку, а мені ні? Цей лист дуже важливий стосовно роботи?
-
Летели через Париж неделю назад, ни каких проблем небыло.
-
Виліт з Франції, після 90 денного терміну біометрії
-
Так
-
ви маєте на увазі закінчився термін законного перебування?
-
Теж цікавить
-
Доброго вечора усім. Цікавить питання. Чи будуть проблеми з вильотом з Франції, якщо закінчилась біометрія?
-
Терпіння мус в собі виховувати, я ж не один і ця можливість більше ніж було в мріях. Я прохання відправив, а спонукання до дії може спричиняти дискомфорт та дратівливість. Всьому свій час. 😜
-
ну там папірець-інструкція , його обов'язково треба дати офіцеру в аеропорті, а він вам видасть вже сам дозвіл на роботу, гарненький як лист подяки)))
-
Так. Це воно
6 Feb 2023, 05:14
5902/18661
20 Apr 2024, 20:50