Українці в Канаді_Canada
-
Ого, я за карту ничего не платил, только 45 долларов за 20 гб интернета и связь, и звонки в Украину
-
Это очень мало, здесь покупка сим-карты мне обошлась 60$ тариф + 25 сама карта + 150 обязательный депозит...Итого 235 $ только на связь За аренда нужно платить первый и последний месяц, плюс депозиты за ключи, ну и покушать купить здесь недёшево... Вот и считайте ...
-
Підкажіть, будь ласка, якщо біометрію я оформляла в Варшаві і вклейку робила там же, чи зможу я зробити вклейку в для дитини в іншій країні? Буду вдячна🧡
-
Доброго вечора. Хочу задати питання щодо школи: навіщо в школі потрібні навушники? Просто деякі люди в групах кажуть, що в школі такі девайси знадобитись можуть, тому і питаю.
-
Анкара, Туреччина
-
Хотіли так зробити, але нам відмовили ( сказали - чекайте (
-
Підскажіть будь-ласка, якщо я і чоловік отримали візи, а на дитину не приходить запрошення? Просто чекати?
-
❗️Запис на прийом у Львівський vac тимчасово призупинено. ❗️Візовий центр Канади у Львові буде закрито в понеділок, 10 жовтня 2022 р., і відновить роботу в звичайному режимі в понеділок, 17 жовтня 2022 р. ❗️ Слідкуйте за оновленнями visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can