Українці в Канаді_Canada
-
добрий день! якщо я не вкладаюсь у 30 днів, щоб відправити паспорт на вклейку візи, я можу пізніше відправити? (паспорт потрібен, та як їду за кордон)
-
Вау, теперь могу и в Кракове сдать на вклейку !?я правильно понимаю),мне писали ,что в Кракове нет вариантов, только Варшава
-
Чоловік чекав 2 тижні, я з дитиною чекаю вже більше місяця
-
Адресу де проживаєте, навіть якщо самі будете забирати
-
Підкажіть будь ласка скіль чекали після здачі біометрії
-
Так
-
Привіт. Хто заповнював consent form, яку ви адресу вказували? Адресу,де ви проживаєте на момент заповнення форми,чи адресу візового центру куди привезете паспорти на вклейку? Дякую
-
На 8 день прийшло повідомлення, що паспорт з візою готовий до видачі. Трек номер прийшов в день подачі паспорта. Але він не відстежувався
-
2 тижні і паспорт отримали?
-
8 днів і паспорт повернули чи за 8 днів отримали трекномер?
-
Майже 2 тижні
-
Я чекала 8 днів. Подавали 6 паспортів, всі прийшли разом
-
А далі відсилають, але куди невідомо. До Відня скоріше за все
-
Добрий день.Хто подавав паспорт на вклейку візи у Варшаві, скільки часу потрібно чекати на повернення паспорту?
-
В Братиславе только биометрия
-
Да, очень много, сегодня записывала свою подругу
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, як швидко вклеюють візу і коли приходить лист з кодом за яким можна слідкувати готовність паспорта? Подавали особисто в Бухаресті, забирати також будемо самостійно.
-
Румунія, Молдова. Спробуйте здати біометрію в Бухаресті.
-
тоді за телефоном або по електронній пошті пишіть їм, вас зможуть записати, і ще двох.
-
новий не створюється, пише даний користувач вже існує, хоча використав іншу пошту і номер.
6 Feb 2023, 05:14
6215/18661
20 Apr 2024, 20:50