Українці в Канаді_Canada
-
Ні, все видає офіцер.
-
Всім привіт! Хто вже проходив мед.комісію в Канаді, поділіться досвідом,будь ласка (де проходили?як записувались?яка вартість та інші нюанси) Дякую🙏🏼♥️
-
Я Вас правильно розумію, study permit на електр кпошту не має прийти?
-
У офіцера в аеропорту на дітей
-
А як отримується Study Permit? Теж в аєропорті?
-
Study Permit потрібен
-
А шо вчитися в школі потрібна віза на навчання??
-
Tak і є
-
Зрозуміло(
-
Я не зовсім розумію правила усі, але у моїх health card написано що я маю фізично перебувати у провінції що менше 5 місяців кожні 12 місяців(
-
Я це робила у Львові на Дорошенка
-
Доброго дня! Дитині вклеяли візу visitor, study permit дають в аеропорту ? Мені на пошту прийшов work permit а дитині study permit не прийшов, так має бути? Хто з таким стикався?
-
Племянница и знакомые отправляли через это агенство , все ок .
-
Зрозуміло. Дякую дуже за таке ретельне пояснення
-
Ні не розділяла. В кожен паспорт вклала роздруковані документи. І в конверт один! На дитину запрошення не прийшло, але візу вклеїли. Дата вклейки у всіх одна.
-
Ми думали їхати в Онтаріо якщо би ви надумали то можна знімати разом
-
Я взагалі в естевані, але розглядаю можливості по всьому саскатчевані (ну бажано норм місті). Я тільки на цьому тижні приїхала, тому не дуже якось є уявлення
-
В якому місті??
-
Якщо ви про відправку паспорта на вклейку то тільки через агента. Нова пошта забороняє відправку паспортів за кордон. Рекомендую Юлію Бас. Телефон, Viber, whatsapp, або можете знайти в фейсбуці. Вклейка Канадської візи!!!🇨🇦 Доставка Ваших паспортів у візові центри Варшави і Відню.👆 Особиста подача, оперативно та надійно. Задоволені клієнти👍. 📱0979454153 Юлія, телефонуйте! m.facebook.com/groups/389805894911144/permalink/1251997632025295/?mibextid=Nif5oz
-
А ви на фейсбуці пошукайте відправка паспортів на вклейку, бо я не можу нікого порадити.
6 Feb 2023, 05:14
621/18661
20 Apr 2024, 20:50