Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня, прошу підказати, чи потрібно відсилати закордонних паспорт малої дитини 2х років на вклейку разом з паспортами батьків і чи потрібні на вклейку висилати фото
-
Можно зарегистрироваться на новую почту, а можно удалить незавершенную регистрацию и сделать новую
-
Здравствуйте) Подскажите, пожалуйста, что делать? Зарегистрировала аккаунт на vfs.global для записи на биометрию, потом дошла до шага выбора даты и времени и НЕ сделала выбор, т.е. по факту записи не было. Сейчас вернулась к этому вопросу, вошла в аккаунт, но там нет теперь такой функции, есть кнопка "вернуться к незавершенной записи", далее необходимо ввести "регистрационный номер", который мне не приходил, поскольку регистрации-то не было! Что делать в таком случае? 😢
-
Кажуть, що 1.5 місяці Я ще не отримала, до 20 жовтня має прийти
-
Blue Siti, 2 поверх Чоловік приїхав о 5 ранку і був 47 в черзі. Зайшли всередину о 10 і десь а 13:00 були вільні
-
Доброго ранку. Підкажете, хто має досвід, я отримала подтверждения біометріі та на наступний день прийшов лист про дозвіл на вклейку візи, а на малого не пришов лист( біометрію він не знає йому 8років) Не хочу відсилали свій паспорт окремо , хочу разом з дитиною . Скільки Вы чекали на підтвердження для паспорта дитини ? Дякую