Українці в Канаді_Canada
-
Чому не хочете у Айті? Рік пропрацювали, отримали PR
-
Вікторія Павлюк Транс Грауп оф Компанис (204) 632-6694 maps.app.goo.gl/J2oyfD7dUXxB6P6b8 Bison Transport (204) 833-0001 maps.app.goo.gl/8pBt2jC4wmdFwFjU6 Arnold Bros. Transport (204) 257-6666 maps.app.goo.gl/4nh4FdniMRN2tSwb7 Але, з власного досвіду, працює коли приходишь до них і спілкуєшься віч-на-віч. New Brunswick, Sussex - JD Irving Можливо ayr motor express, Woodstock, nb Тільки після цього вам буде потрібно мінімум 2 роки відпрацювати по контракту на цю фірму. Якщо розірвете , то будете платити штраф. Зарплата може бути 800cad на тиждень, що також малувато. Взято все з спільнот в фейсбуці
-
Дякую
-
Доброго вечора. А в яких саме містах є таке? Чи по всій провінції?
-
А є якесь посилання як домовитись з компанією ?
-
New branswick є безкоштовні курси трак драйвера з майбутнім працевлаштуванням
-
Написав як, в посилання не додалось. Щось не додивився. Добре що розібрались.
-
Освіта спеціаліста, Програміст інженер
-
Взагалі планую сісти за трак, але треба вивчитись на то) тому шукаю роботу на будові, карпентер( є досвід на будові), або завод! Англійська краще початкового рівня, писати вмію , розумію про що говорят)
-
На питання про батьків я спочатку почала відповідати про маму все заповнила і потім було питання де треба було поставити галочку звучало воно так « Цей батько помер» в мене тільки мама , батько помер і я подумала , що питання уже йдуть про батька і відмітила. З мамою ми подавались разом їй вже прийшов запит на біометрію , а в мене тиша , ми зайшли перевірити чи точно все правильно і ось вийшло що відмітила я маму померлою а про батька зовсім нічого не має ,але мені вже відповіли що це можна змінити
-
Це таке вузькопрофільне питання з купою факторів (англійська, освіта і т.д.) - і відповідно профіль і зарплата ) конкретніше до спеціальності )
-
Є люди які вже прибули в Канаду та знайшли роботу?)
-
Вам не підскажу, одні говорят одне , другі протилежне! В мене було попередження на 30 днів і я не ризикнув чекати, хоча дітям ще не прийшло
-
Але самому буде швидше ) якщо є змога поїхати самим , буде швидше
-
Так, їхали паспорти рівно неділю