Українці в Канаді_Canada
-
Якщо є досвід в сфері продажу та обслуговування, володієте англійською вільно, то чому б ні
-
головне те, що тут всі френдлі)
-
Я щось не дуже хочу в офісі працювати) напрацювався вже) будо б ідеально продавати маріхуану в спец магазині)) але не думаю що мене туди візьмуть 😌
-
ну залежить що вмієте, ким працювали. Потенційна робота де, і там вже щщось поруч шукати. Мені 20 хвилин пішки до роботи.
-
ну індуси не такі прості як здається, вони досконало знать англійську, мають освіту канадську, тому їм надається перевага в офісах на посаду..
-
Ну роботу якось легше знайти чи змінити ніж найти житло)
-
ну дивіться, де буде робота і від цього відштовхуватися, бо якщо вам 3 години їздити доведеться, то це таке задоволення буде.
-
Я чогось про них згадала😂
-
Та ясно
-
Індіанці в резерваціях сігаретами барижать, блок за 50 баксів))) але я мав на увазі не їх, а білих нейтівів
-
Класичні канадці корінні - індіанці - дуже рідкісні і живуть на спеціальних територіях де колись вони поселялись тепер іхні пра пра внуки підтримують національну культуру та звичаі. Просто так ви іх не побачите, їхати треба . Але тема банку цікавіша.
-
А скажіть на вашу думку в Торонто рік без машини вистачить гром транспорта? Бо в Міссісазі я так відчуваю без машини ну зовсім біда
-
а тут так я розумію після користування кредиткой 10 днів, дають 21 день до сплати)
-
Все одно це якось дивно, тобто користуєшся кредитним рахунком і сплачуєш його раз в 21 день)) в Європі та і у нас користуєшся місяць, скажімо з 1 по 31 січня, а потім з 1 по 21 лютого в тебе є якраз 21 один день сплатити кредитні рахунки
-
головне правило не більше 30% та вчасно сплачувати картку і все. нічого складного.
-
так все вірно, з 21 числа йде вже інший рахунок, ну вони його надсилають раніше ніж за 21 день, щоб ти не прогавив терміни) Треба ще враховувати вихідні, якщо щось купуєте, то це відобразить рух коштів по кредитці в понеділок.
-
А ну тобто, ви 19 січня отримали рахунок на сплату, скажімо 20го його оплатили і з 21 починається новий банківський період в якому можна знову витрачати кредитні кошти? І тоді банк надійшле новий стейтмент приблизно 10 лютого?
-
виходить один рахунок сплачений, граємо далі в капіталізм)
-
ну я сплачую раніше рахунок, а потім користуюся нею далі. Інші витрати підуть на наступний місяць поки не надішлють мені рахунок до сплати. Кругообіг грошей в природі)
-
А в цей період з 19 січня по 9 лютого як кредиткою користуватись?
6 Feb 2023, 05:14
20 Apr 2024, 20:50