Українці в Канаді_Canada
-
Будь ласка, поділіться інформацією про перелік документів для отримання sjtd
-
Вказуйте поточний. Ви ж не знаете який номер в вас буде у Канадi
-
Ось вирізка з додатка
-
Доброго дня громадо. Скажіть будь ласка таке - який номер хто вказував в arriivecan? Мені потрібно вказати польський номер який в мене є на даний момент? І чи він буде дійсний в Канаді?
-
Спосибо вам
-
Да, следующие действия в 🍁 Канаде. Единственное узнайте возможно авиакомпания требует пцр тест.
-
У меня 3 прививки от covid и европейская грин-карта. Виза готова и я могу лететь в Канаду? здесь ничего не нужно? Остальная часть процедуры уже в Канаде?
-
Доброго дня.Знайшла безкоштовний марафон з англійської для українців. Можете написати мені у приватні повідомлення - відправлю посилання
-
А чи є якась інформація про швидкість вклейки у Афінах
-
Дякую вам
-
Доброго дня, будь ласка напишіть подробиці як правильно здати на вклейку в Варшаві або Кракові хто це вже проходив.
-
мед. осмотр уже в Канаде, можете пройти и до вылета, нужно найти авторизированные мед. учреждения. Если вы имеет 2 дозы вакцины, вы полностью вакцинированы, возможно нужен пцр тест для авиакомпании.
-
Питання до тих, хто нещодавно летів до Канади. Які тести на Covid потрібно здати перед літаком. Виліт з Парижу.
-
Планую їхати саме туди, але поки тільки жду ще паспорт із вклеєною візою
-
Добрый день . Кто-нибудь знает, что требуется на линии медицинского осмотра? Должен ли быть медосмотр перед полетом или все уже в Канаде? Виза готова и я могу лететь. Кто-нибудь точно знает, какие шаги необходимы перед полетом?
-
Дякую
-
Дякую
-
Дякую
-
я читав що на 120 день люди дають вклеювати і нічого
-
Відправте новий, але напишіть до кризової, що втратили документ, а з новим паспортом лист де все пояснюєте та прохання вклеїти в новий
6 Feb 2023, 05:14
7292/18661
20 Apr 2024, 20:50