Українці в Канаді_Canada
-
О цікаво дякую, нарешті я почула те що шукала, а то кожен розказує по іншому
-
ні уважно читайте.. забезпечена кредитна картка і незабезпечена. Забезпечена кредитка картка - там користуєтесь своїми грошима на депозиті, можна контролювати ліміти, поклали 500 ліміт такий, поклали 1000 вже картка забезпечена на 1000, але це ваші гроші, але вона по функціоналу як звичайна кредитка.Ви те ж що витратили то її поповнюєте. Так банк просто дивиться вмієте ви користуватися фінансами або ні, а незабезпечена картка - це класична кредитка як у всіх банках, ви витрачаєте гроші банку, а потім сплачуєте своїми.
-
ну умов багато щоб люди розуміли всі нюанси та фі :) але можна й по вашому варіанту))
-
Чому в TD небезпечна кредитка?
-
ну в TD вони дають забезпечену кредитку твоїми грошима, з нею всі дії як з кредиткою, поінти теж зростають, я думаю банк так перестраховується від несплати. Скільки покладеш стільки і ліміт.
-
Щодо онлайн перекладу не знаю, але люди з готелю зовсім без англійської оформили спокійно в відділенні. Що там треба то, ай нид а бенк аккаунт енд е кредіт кард і працівник все робить сам, треба тільки підпис поставити
-
Ну там як раз і з‘являється начальний рейтинг, казали що кількість поінтів десь середня. І одразу починаєш користуватися кредиткою і підвищувати рейтинг. А без картки хз як це робити.
-
ну якщо в CIBC є послуги онлайн перекладу при відкритті рахунку то добре)
-
Краще обрати банк CIBC, тому що вони одразу дають кредитну картку з лімітом в 1000$, а в TD ні. І ще в CIBC зараз пропозиція отримати додатково 400$ впродовж 7 місяців, якщо виконати прості умови типу отримати paycheque, 2 рази оплатити щось онлайн на суму від 50$. Подробніше у них на сайті
-
canada4u.com.ua/svizhi-novini/564-krok-3-vybir-provintsii-dlia-immihratsii-v-kanadu-pereizd-v-kanadu-po-cuaet але це суто рекомендації. А загалом почитайте на сайті багато корисного.
-
Взагалі найкраще в яку провінцію їхати?
-
пройшов нещодавно без запису просто, Едмонтон, зайняло близько півтори години, можна було б скоріше, але перекладав для жінок з України
-
Мед. огляд не важко зробити, запис онлайн. адреси можно знайти в пошуку просто введіть medical exam.
-
але підтягуйте мову хоч трошки вище мінімального
-
я вирішив до Альберти саме з міркуваннь отримання PR. взагали компроміс такий собі між зарплатами, цінами, та легкістю отримання PR.
-
Та ні є інструкції як оформити допомогу. Картку можно відкрити є онлайн перекладачі це стосується Банку TD. Або можете відкрити картку в українськіій кредитній спілці Будючність. bcufinancial.com/uk/home-українська/
-
Знання мови мінімальне
-
По приїзду в Канаду важко оформити всі ці документи? На отриманря допомоги, відкриття разунку в банку, медогляди
-
Ще є 3 роки, далі вже буде краще видно що робити
-
Поки хочемо отримати візи і попробувати адаптуватись
6 Feb 2023, 05:14
762/18661
20 Apr 2024, 20:50