Українці в Канаді_Canada
-
Куди саме ви хочете відправити паспорт? Ви вже здали відбитки пальців? У моєму випадку Відень Австрія: 1.відправлєте DHL PPL (замовляєте курєрську службу додому) 2.кожен паспорт (якщо їх декілька) вставляєте курєрську оплату (повернення паспотрів) 34.50€ за один паспорт Ось і все
-
Как заполнить consent form ,я буду отправлять почтой DHL ,а забирать сама буду?
-
Привет всем,есть здесь кто проживет Канада Торонто провинция Онтарио район Вон?
-
В конверт нужно положить чек про оплату обратной доставки?А то смотрю видео и говорят про 2 чека про доставку 🤪
-
Я фотографувала чек і фото відправляла у VFC. Протягом кількох годин вони відписалися, що все добре і, що вони у цей же день відправлять документи. Пізніше прийшов лист від DHL з трек-номером посилки і датою доставки
-
Добрый вечер. интересно! была ли у кого подобная ситуация в Германии? Когда я получил письмо об отправке паспорта, я думаю, что все сделал правильно. Сейчас vfs global пишет письмо, если хотите курьерскую службу доставки, платите деньги. Но перед отправкой паспорта я заплатил 23,70 евро и приложил квитанцию к письму. Что я должен делать? Ждать или доплачивать? Может есть в группе кто так делал, заранее спасибо
-
Доброго вечора, хто відправляв з Чехії (Плзня або Стрібро) паспорт на вклейку канадської візи або планує відправляти? Розкажіть ваш досвід. Куди відправляли? Скільки зайняло по часу? Скільки обійшлося? Якою доставкою? Як оплачували? Чи робили зворотню доставку? Можливо хтось буде відправляти найближчим часом і допоможе мені. Дякую.