Українці в Канаді_Canada
-
Можно. Подаются по свидетельству о рождении; внутренний паспорт Украины-книжечка; ID; Загран паспорт. Пока будете ждать одобрения, можно сделать загранпаспорта.
-
Це перевірена інформації ?Бо читали що дитині потрібно паспорт виробляти …так вимагає Канада
-
Зараз тільки 1 можна записати( жесть
-
Дякую
-
При отправке на вклейку: письмо о запросе паспорта, consent form, чек об оплате обратной доставки (расценки на vfs global), паспорт.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка( можливо хтось стикався з такою проблемою) знаходимось на ' непідконтрольні й території ', закордонних паспортів не маємо, зробити їх немає можливості. Є можливість виїхати до країн євросоюзу. Чи можливо оформити документи по CUAET з внутрішнім паспортом? Дякую.
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будь ласка, я правильно розумію, щоб відправити паспорт на вклейку візи після погодження, треба сплатити суму вказану на сайті vfs global за вказаними реквізитами, сплатити треба через банк, у конверт покласти паспорт, заповненні форми, чек або квитанцію про сплату, також треба сплатити у кур'єрській компанії зворотню відправку. В один конверт можна покласти де кілька паспортів, а от повернуться вони окремо? Як що десь я помиляюсь підкажіть будь ласка.
-
Всім привіт.Ми прилетіли по foil less visa.Вже 2рази подаю на вклеєня візи дітям і 2раз скасовано.Мені дали, паспорт відправила,візу вклеїли,а дітям не можу подати .Анкета 5708,але скасовують її.Пише canceled
-
У нас теж продовжений паспорт у сина,і теж немає запиту на вклейку візи.Писали в кризову,відповіді немає.Мені порадили при відправці паспорту вкласти у паспорт записку для офіцера про те,щоб звернув увагу на продовжений паспорт.Але ще не маю такого досвіду,може хтось пройшов подібне?
-
Добрий вечір,мені прийшов лист на здачу паспорта для вклейки візи,тільки в мене питання, Work permit,тобто дозвіл на роботу дається на який термін?,Бо летіти скоріш за все буду весною або влітку
-
Добрый вечір , підскажіть будь-ласка кто відвозив паспорти на вклейку візи самостійно в Дюссельдорф, Які зараз правила щоб забирать паспорти самостійно?чи тільки курьерска доставка ? Дякую