Українці в Канаді_Canada
-
Вітаміни,та знеболюючи можно?,десь було написано,що корвалол не можна
-
Доброго дня. Цікаво, чи є тут ті, хто проходив медогляд у Львові і вже приїхав в Канаду. Чи у вас не було проблем при отриманні повного дозволу на роботу? Дякую!
-
Одна з найбільших компаній Британської Колумбії Starline Windows готова прийняти українців з базовим знанням англійської мови та подальшою підтрикою в іміграційному процесі. Понад 10 різних позицій, швидкий ріст в компанії із збільшенням заробітньої платні, бенефіти та захист професіної спілки. Інформація про участниів вебінару, які бажають отримати роботу буде передана у відділ HR для оформлення працевлаштування. Svitlana Kominko is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Робота в Starline Windows Time: Sep 17, 2022 10:00 AM Pacific Time (US and Canada) Join Zoom Meeting bcit.zoom.us/j/68604654991?pwd=K3hsVjVkN3NLeFphcUlTMll1Mm5kZz09 Meeting ID: 686 0465 4991 Password: 637910
-
Провинция New Brunswick, Канада. Там с октября стартует проект по трудоустройству. Отправьте своё резюме на почту [email protected]
-
Канадські університети пропонують підтримку українським студентам. Детальніше за посиланням. Використовуйте перекладач krasun.ca/2022/09/15/canadian-universities-offer-support-to-students-from-ukraine-provincial-review-of-best-supports-available-to-students-from-ukraine/
-
Дякую, спробую
-
Добрый вечер, подскажите какие таблетки можно перевозить в Канаду?
-
Всім добрий день. Хочу запитатись на рахунок додатку ArriveCan і тесту по прибутті Чи повинен я додати свою дружину в додаток? бо вона вже зробила в свому додатку. І друге - тест по прибутті і на 8 день. Я ї ці два тести маю взяти при прибутті в Торонто чи у Вініпезі ? Дякую ☺️
-
1 million views in 10 days, thank you very much!
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, скільки часу зараз триває вклейка візи?
-
І чи можна писати кризис-форм для того щоб отримати фоеллес та не очікувати вклейку для виїзду?
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, скільки часу зараз триває вклейка візи?
-
Доброго дня. Скільки зараз розглядають анкети та чи реально записатись на біометрію у Львів?