Українці в Канаді_Canada
-
www.roomies.ca/
-
Дякую😇
-
Roommate так шукайте на фейсбук. Але будьте обачними. Подивіться групи відповідні, але все залежить яке місто ви обрали
-
Усім привіт Підскажіть, будь ласка, може хтось знає де можна найти житло на підселення?
-
Дякую))
-
Доброго дня. Так. Вони відправлять за межі Австрії ( Чехія,Словакія,Польща, Будапешт..) Я відправляла кур'єром DHL (+в конверт поставила оплату за курєрські послуги для повернення паспорта)
-
Нам в Италии сказали надо вакцинировать ровно за месяц до вылета ...тогда дадут европейский паспорт,на форумах пишут что европейский и международный это разные вещи ,и европейский не подходит для въезда в Канаду. Пока нашла информацию, что если пёсик меньше 8 кг его можно брать с собой в салон самолёта,но некоторые компании не перевозят французских бульдогов(наш случай). Тк так на борту может быть 28 градусов и собака может не пережить полет..
-
Вообщем ,поделитесь опытом вывоза своих творин,будь ласка))
-
я читаю уважно, ви пишіть, що вивезли кота українським закордонним паспортом, але скрізь пишуть, що для вивезення собаки та котів потрібен міжнародний паспорт, наш український їм не є. тобто при в'їзді до Канади має бути 2 паспорти наш український міжнародний та міжнародний. як європейський не вважається міжнародним. не зрозуміло де брати міжнародний тоді.
-
А можете кинути контакти? Дякую
-
Є турагенства,які надають таку послугу..Особисто сама користувалась таким способом і дуже задоволена.
-
europortal.biz.ua/evropa/polshha/emigratsiya-polshha/dokumenty-na-polsku-vizu-novoiu-poshtoiu.html
-
спрообуйте через Нову Пошту
-
Доброго вечора! Якщо не виходить відправити паспорт на вклейку на протязі 30 днів, чи вклеять пізніше візу?
-
Доброго вечора. Чи можна поштою з України відправити паспорт у Варшаву на вклеювання візи і отримати його потім поштою назад зворотньою доставкою в Україну ????
-
Дякую💛💙 Але ми поки що не вибрали авіаперевізника🙈
-
в мене до Італії така віза була, тільки назва країни відрізняється та інший колір, а номер в одному й тому ж місці постійно :)
-
Хоча логічно, що напис Document № - натякає 😄
-
ні то дурниці, такий формат візи до США, та до Європи. Все більш менш однакове
-
Дякую, бачила в інтернеті і інші варіанти, де номером візи називають той, що справа внизу( під словом one
6 Feb 2023, 05:14
8180/18661
20 Apr 2024, 20:50