Українці в Канаді_Canada
-
Чи є хтось у цій групі,кому вдалося отримати безкоштовні квитки 15,29 серпня?
-
Я это поняла. Просто говорю Вам информацию.
-
я це розумію, головне взагалі хоть щось робити і буде результат, я так за 4 місяці чеську вивчила до рівня В1, але вона легша) В школі вчила французьку, тому база є, і легше буде пригадати, але не розглядаю франц. провінції)
-
Вы сможете поехать только с женой.
-
Вивчити англійську це взагалі фігня(розмовну) просто ходіть на спікінг клаби безкоштовні і без будь яких знань по чучуть все будете вміти за декілька міс
-
Кстати, а по CUAET на основании какого документа можно выезжать и въезжать в Канаду, work permit?
-
Девушка не равно жена, только став женой Ваша девушка сможет Вас взять с собой в Канаду как супруга.
-
Очень быстро ,тоже рассматриваю Вену на вклейку
-
4 рабочих дня. Это было неделю назад. День добрый.
-
Сколько ждали вклейку в Вене ?
-
Всем привет ,есть тут те кто сдавал биометрию в 20 августа и получил уже зарос на вклейку ?)
-
так ото ж що багато, і знаю що вже там таких багато, якось дають раду) просто цікаво чи за допомогою перекладача перший час спілкуються чи як?)
-
Добрый день Подскажите пожалуйста Кто забирал лично паспорта с визой в Вене Вы делали это по этому адресу? Visa Application Centre VF Services Limited Austrian Branch Fernkorngasse 10, 2nd Floor, office Top N/203, 1100 Vienna, Austria.
-
Ребята, мне сказали, что SIN можно оформить online, подскажите, пожалуйста, где и как?
-
звичайно це зрозуміло, це питання #1! але з нуля щоб вчити всеодно потрібно багато часу((
-
можливо хтось знає дійсно дієві додатки по яким є шанс самостійно хоч трішки вивчати?)
-
Привіт усім! Цікавить питання, хтось їхав або можливо знає когось хто вже поїхав взагалі без знання англ. мови? Я розумію що важко, але як взагалі собі раду дають і яке відношення до таких людей?)
-
К сожалению, подсказать не могу как вам быть, с этим вопросом лучше обратиться к миграционному адвокату, консультанту.
-
Так, це можливо. Жодних проблем
-
Здравствуйте. У вас есть паспорт гражданина Украины? Программа CUAET действует только для граждан Украины.
6 Feb 2023, 05:14
8367/18661
20 Apr 2024, 20:50