Українці в Канаді_Canada
-
та ні навіщо? Ми ж не монстри)) розумієте не мова визначає патріотизм, а те що в середині у людини, будь-хто може бути українцем і розмовляти хоч китайською, хоч на суахілі. Я намагаюся давати відповідь на тій мові, на якій людина просить про допомогу. Для мене російська це побутова мова, тому що змалечку так спілкувались у нас в сім`ї, але новини кожного вечора батько дивився на рідній мові. І я нічого не бачу цьому, жодних проблем. Так важко думки переключити та й ще переклад робити одночасно. Просто так вийшло, що орки пішли туди де багато російськомовних людей, думаю вони гадали буде висока підтримка серед місцевого населення, тому тут багато хто з тих областей. Але ми намагаємося допомогти кожному, незважаючи на якій мові людина просить про допомогу :) 💛💛💙💙
-
Можливо мене виключать з групи за це повідомлення, але я вже не можу, скажіть будь ласка чому в українській групі майже всі пишуть російською, а це нічого, що в нас війна? Всі хочуть візу для українців, але ніхто не готовий говорити українською , шкода дуже шкода... За що помер мій брат на війні??? Ви знаєте він боровся за вільну Україну і за нашу солов'їну мову..... 😪😪😪🇺🇦
-
Привіт, якби хтось порадив мені в моїй ситуації, була б дуже вдячна, ситуація така 2 дітей вклеєнні в закордонний паспорт мами, вчора відправили мами паспорт на вклейку в Варшаву, сьогодні прийшов паспорт реквест на дітей, чи є якась можливість вклейки дітям візи зараз, коли паспорт в візовому, чи потрібно забрати паспорт, і зареєструвати дітей на відвідини візового центру, чи ще один варіант, робити терміновий паспорт і відправляти окремі паспорти з листом поясненням(але так переживаю щоб не було проблем, чому в заявці інший паспорт)
-
Они больше боятся не контакта со мной. А то что их тоже на карантин из за меня посадят
-
Написал на первый ответ нет места где проходить карантин. Думал может будут варианты где предложат пройти. Но план не подходит(
-
Или если это все система пропустила и план подходит. Я в отдельной комнате и так далее. То они могут спокойно заниматься своими делами.
-
Артем Добрый вечер. Спасибо ещё раз за ссылку. Я прошёлся ответил карантинный план подходит для меня. Но не будет ли проблем у людей у которых я проходить его буду?
-
Порадьте ,будь ласка,🙏🙏🙏хороший автосервіс в Онтаріо Richmond Hill (або Торонто)україномовний чи російськомовний. Щиро дякую 🙏
-
Кто знает насчет ArrivelCAN, которая заполнялась на сайте. Мне нужно будет показывать QR прямо из письма, или можно сделать скрин?
-
Ничего не нужно выбирать, никакие программы. Canadian Experience Class
-
✅Що таке NOC номер та чому він важливий? ⠀ CUAET- це не еміграція. Чи, краще сказати, не іміграція, бо я вже в Канаді. Це програма, яка дає вам право жити і працювати/ вчитись на території Канади протягом 3 років. ⠀ Всі зараз в піднесеному настрої, бо хтось давно мріяв, має можливість приїхати в Канаду. А хтось шукає кращого майбутнього, промінюючи Європу на Канаду. А хтось приїхав отримати заповітні 3 тис кад і поїхати назад(про такі випадки я вже чув). В кожного свої мотиви. І сьогодні не про це. ⠀ 3 роки- не дуже довгий період. Вони закінчаться швидко. Треба думати, що робити далі. А далі треба вибрати програму для іміграції. Про це розповім в своїх наступних постах. ⠀ ✅Сьогодні про noc code. Що це? ⠀ NOC- National occupation classification code. Все ще не зрозуміло. Іншими словами, будь яка робота в Канаді підпадає під певну категорію в межах 5: ⠀ 🇨🇦Рівень 0 - менеджмент; ⠀ 🇨🇦Рівень А- професії, які вимагають навчання в університеті; ⠀ 🇨🇦Рівень B- технічні чи будівельні спеціальності, котрі потребують диплому коледжу; ⠀ 🇨🇦Рівень С- роботи, які потребують тільки шкільної освіти чи короткого навчання/ тренінгу; ⠀ 🇨🇦Рівень D- чорноробочі, яким достатньо тренінгу при прийомі на роботу. ⠀ ✅Як перевірити, який нок у вашої посади? ⠀ Найпростіше - це в гуглі ввести “NOC code in Canada”. Скоріше за усе, перший чи другий результат вам дасть посилання на урядовий сайт Канади Canada.ca. Там ви можете подивитись, під яку категорію потрапляє ваша робота. ⠀ ‼️Коротко, чому це важливо.‼️ ⠀ Найвідоміша програма іміграціі в Канаду -Express entry( розповім про неї згодом) для отримання балів потребує NOC O, A, B. Інші ноки не підходять. І чим більше часу ви працюєте, тим більше балів отримаєте при подачі на express entry. ⠀ 🇺🇦 Нехай щастить 🧌Нех@й шастать