Українці в Канаді_Canada
-
Добрий день )) , підкажіть будь ласка чи потрібен пцр тест повністю вакцинованим особам? Перед вильотом ?
-
Так
-
Друзі, підскажіть, як записатись на сдачу біометрії у Львові? Можливо хтось знає в який час є вільні місця? Кожну годину захожу, але нічого( Взагалі реально записатись? Дякую за допомогу!
-
Ви вважаєтесь вакцинованою особою, якщо у вас вже є 2 дози щеплення. Термін має значення, якщо ви ставите 2 дозу за 14 днів до прибуття в Канаду
-
А там же адрес указывается.. очень интересно конечно
-
Народ, всім доброго дня. Підкажіть, отримав візу до 29 р, діти отримали до квітня 23, до кінця дії паспорта,як їм продовжити її?
-
Я без понятия, как сейчас это работает. Я сдавал биометрию в конце марта. При сдаче биометрии ничего не получал, потом пришел запрос на паспорт. В запросе писалось, что нужно отправить паспорт и этот запрос, ничего более. В чатах же писали, что Consent обязательна, без нее никак и т.д. Я в итоге отправил паспорт и запрос, и получил паспорт с визой
-
Ця форма обов'язкова при відправленні паспортів на візу, вона не за запитом надається, її отримаєте коли запишитесь на здачу біометрії.
-
Я лечу вообще без ничего почти
-
Дякую
-
Если у вас ее не запрашивали, вам это не нужно
-
Ви повинні самі рішення приймати, не має значення, що вам скажуть інші, все залежить тільки від вас, наявності вільних фінансів. На ютубі багато інформації, подивіться, може це буде якоюсь мотивацією. (Хоча і фінанси не головне, ходят легенди, що деякі прилітають з 500-800 CAD і все в них 👍)
-
Привіт ,порадьте будь ласка чи варто їхати в Канаду на роботу ,так багато вакансій з доволі не поганою зп,зараз знаходжуся в Україні ,як з оформленням документів?Роботи не боюся.Зарання вдячна за відповідь
-
Дякую дуже Мені потрібно перекинути за кордон в доларах з української картки через Вестерн Юніон Хочу зняти з української картки
-
Конечно
-
Будь який банкомат скоріш видасть локальну валюту і автоматично обміняє при тому гривні
-
Зняти в гривнях не можна точно😂
-
Підкажіть будь ласка чи можна зняти в Канаді гроші з карточки приват банку в гривнях і де?і обміняти на канадські долари? Дякую
-
Согласие на обработку персональных данных, если кратко. Форма заполняется при отправке паспорта на вклейку визы
-
Consent form - що це за річ і з чим іі їсти ?))
6 Feb 2023, 05:14
8510/18661
20 Apr 2024, 20:50