Українці в Канаді_Canada
-
Изучил некоторые провинциальные программы по провинциям, где есть возможности старта. Британская Колумбия, Манитоба, Ньюфаундленд и Лабрадор. Смотрю и понимаю, что CAC однозначно лучше многих из них. Они требуют иногда больше опыта работы, образование, финансовую независимость и предложение о работе! А в случае с CAC: Отсутствие требований к финансовой обеспеченности; Опыт работы на канадского работодателя по NOC 0, A или B; Язык
-
Смотрел, нашел только пдфку без цифр
-
Ребята, есть ли информация по выплатам от Манитобы и Ньюфаундленда? Я нашел четкие цифры только по BC, если брать эти 3 провинции.
-
Іммігранти, які щойно приїхали в Канаду завжди задають питання «У мене були права в моїй країні, чи можу я їх обміняти на канадські?». Відповідь на це питання і так і ні. Що б отримати Канадське водійське посвідчення, спочатку Вам доведеться здати тест-теорію, у Вас буде можливість здати цей тест англійською а бо на Вашій рідній мові. Якщо Ви успішно здасте даний тест, Ви отримаєте водійське посвідчення категорії G1 - це початкова водійське посвідчення (більш докладно про нього ми розповімо нижче). Потім, якщо Ви хочете бути допущені до дорожнього тесту і спробувати здати на категорію Full G (відразу без очікування), Вам знадобиться довідка з відділу поліції з Вашої країни, що підтверджує, що у Вас є водійське посвідчення. Дана довідка повинна бути перекладена англійською мовою сертифікованим перекладачем (в окремих випадку завірена в консульстві Вашої країни). Посвідчення водія в Канаді видається провінцією, в якій Ви проживаєте і різняться за дизайном.
-
Ну я просто нацелен на федералку все же, но будем смотреть
-
Звідки стільки провінційних програм? Чому провінційних імміграційних програм кілька десятків, у той час як провінцій та територій у Канаді всього 13? Все просто. Формально (з погляду закону) кожна провінція має одну імміграційну програму. Але кожна така програма зазвичай включає наскільки напрямів (streams). Наприклад, провінційна програма Онтаріо (Ontario Immigrant Nominee Program) складається з наступних напрямків: 🔘 Employer Job Offer: Foreign Worker stream 🔘 Employer Job Offer: International Student stream 🔘 Employer Job Offer: In-Demand Skills stream 🔘 Masters Graduate stream 🔘 PhD Graduate stream 🔘 Human Capital Priorities stream 🔘 Skilled Trades stream 🔘 French-Speaking Skilled Worker stream 🔘 Entrepreneur stream Як випливає з назв, що з цих напрямків орієнтовано на кандидатів з визначеними перевагами: франкофонов, володарів PhD, випускників з пропозицією про працевлаштування та ін. Тому, коли ви задаєте питання, наприклад, "як іммігрувати за провінційною програмою Манітоби" або "потрібно чи LMIA для провінційної програми Альберти" – завжди уточнюйте, що з направлених є у вигляді. Напрямків не просто багато - в силу гнучкості провінційних програм вони досить часто змінюються: закриваються напрями, що не виправдали себе, замість них відкриваються нові і т.п.