Українці в Канаді_Canada
-
Більшість їде просто як тревелінг на халяву, використовуючи хостів
-
Ми здали 06.06. Тільки вчора отримали листи запрошення на вклейку. Строк дуже довгий.
-
але візові центри дуже перевантаженні зараз, всі чекають 😕
-
Дякую.
-
використовуйте перекладач
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2t5W8KM9qz6A9wTTAyBLjFoUkA4ixNmbci879SBzaeXcxaQYa1183tetU
-
Здали біометрію14 червня і досі немає відповіді,що робити куди звертатись?
-
використовуйте автоматичний перекладач сторінки
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2t5W8KM9qz6A9wTTAyBLjFoUkA4ixNmbci879SBzaeXcxaQYa1183tetU
-
Підкажіть як можна звернутися в кризову службу.
-
Бо це взагалі якісь індуси могли акаунтів понастворбвати і скамити
-
Краще я думаб в українських групах шукати
-
Не підписуйте наперед, та не переказуйте гроші. Дешева ціна ренти завжди ризик.
-
А він сказав, що я бачу місце лише через квартиру, бо має ключі в штатах. Виявляється, Софія реагує на людей у Монреалі, Торонто. І в іншому місці. Каже, що має чудову квартиру. Будь ласка, перегляньте фотографії.
-
Ця людина опублікувала в моєму пості про те, що я маю кімнату, щоб зв'язати мене з її володарем, який живе в штатах. Вона стверджує, що тільки-но з'їхала і їй потрібно знайти заміну. Її звуть Sofhiya Arike. Коли я надіслав повідомлення володарю землі, він попросив купу інформації. Які я дав, бо він не просив доказів. Сказав, що треба заповнити договір оренди «негайно», я сказав, що поки не побачу місце, не робитиму.
-
Обережно шахраї трапляються на ренті квартир. Будь-то обачні.
-
Отже людина все знає і в цій групі знаходитись не хоче. Нагадую, що політика заборонена для обговорення. Особисті питання у приватні повідомлення. Як, хто, куди чому, навіщо з чоловіків "втік", виїхав такі питання на видалення, а допитливого на блок. Кожен допомогає як може. Хто фінансово, хто волонтерством, хто зі зброєю в руках. В Єдності наша сила. 💛💙
-
Єдине що не ясно це з квитанцію про оплату, багато хто каже, що якщо самі віддаєте и забираєте - то платити не треба, але у кожного візового центра свої умови, треба уточнювати їх.
-
Дякую
-
там немає такого пункту. Радять просто їхати до візового центру, а там вже допоможуть і підкажуть що робити.
6 Feb 2023, 05:14
9088/18661
20 Apr 2024, 20:50