Українці в Канаді_Canada
-
Так онлайн, новий прийде на пошту. Дивіться відео.
-
m.youtube.com/watch?v=tbqQvqZs1hs&feature=youtu.be
-
То можна вже тоді просто онлайн поміняти ворк перміт після проходження медогляду? Чи особисто кудись іти?
-
Якщо Ви допустили помилки в анкеті, в Вас щось змінилось (наприклад отримали новий паспорт) - ви можете звернутись у кризову форму secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
*Чи можна на вклейку візи відправити НОВИЙ закордонний паспорт, а не старий, який вказав в заявці* - можна до того часу, поки ви здали біометрію 🇨🇦Що потрібно зробити? -заповнити кризову форму -дочекатись відповіді 🇨🇦Здати біометрію 🇨🇦Відправити паспорт
-
Як підготувати дитину до школи. Наприкладі Онтаріо settlement.org/ontario/education/elementary-and-secondary-school/enrol-your-child-in-school/how-do-i-enrol-my-child-in-school/?fbclid=IwAR3tv1LXX535JsnkuAChoNkJCtKhq0JNREHdh_n1vXO4x4y2-pgXAWfhT9M#:~:text=Proof%20of%20your%20child's%20age,shows%20your%20name%20and%20address
-
in-poland.com/rasprodazha-biletov-ot-aviakompanii-LOT/
-
Політика не обговорюється. Питання тільки по імміграції. Все зайве буде видалятись. Якщо є думки, пишіть у особисті повідомлення співрозмовнику.
-
Найважливіша інформація з цього чату зібрана на телеграм каналі за посиланням t.me/Ukrainiancanada2
-
@skaidanska ось детальніше про візу, та про воркперміту, щодо їх подовження. m.youtube.com/watch?v=tbqQvqZs1hs&feature=youtu.be
-
Є безкоштовні курси англійської мови для іммігрантів, для дітей та дорослих.
-
Доброї ночі. Хотіла спитати, можливо хтось знає что мені робити в даній ситуації.. Я згубила свої українське водійське посвідчення і не знаю як підтвердити свій стаж керування авто. То на скільки я зрозуміла, тепер потрібно здавати всі іспити (G1-G2), что б отримати категорію G?
-
Підкажіть будь ласка. Доньці 17 років закінчила 11 класів в Польші, отримала візу в Канаду по CUAET і хоче там закінчувати 12 клас в школі. Які документи необхідно брати з собою і чи треба їх перекладати - свідоцтво про народження, табелі за школу. Чи потрібно робити згоду від батьків на поїздку до Канади (нотаріально, і чи потрібно переклад)? Дякую
-
То медогляд потрібно тільки в Канаді, чи в Україні можна? Чи не простіше вже мати медогляд і прибувши в аеропорт вже можна отримати ворк перміт враховуючи медогляд?
-
Доброго вечора.Є хтось в Чехії що збирається в Канаду??Напишіть в особисті повідомлення.Дякую
-
Це стандартна перевірка від бота, на відповідь 3 хвилини є. Вибачаюсь що тільки на російскій мові, продублюємо и на рідній мові, вирішуємо технічне питання. Якщо незручність від бота буде, то пишіть можливо вимкнемо.
-
Якщо хочете я вимкну бота, але буде та мерзота буде лізти з виплатами.. Кляті шахраї.
-
Немає за що. Питання багато завжди у всіх. В мене дітей немає, але я розумію що це таке, працював у дитячому таборі. Дуже важливо знайти відповіді для батьків и одразу бажано на всі питання :)
-
Дякую вам за інформацію!
-
він там швиденько відновлюється, голове що ви можете продовжувати працювати
6 Feb 2023, 05:14
9145/18661
20 Apr 2024, 20:50