Українці в Канаді_Canada
-
Доброї ночі. Хотіла спитати, можливо хтось знає что мені робити в даній ситуації.. Я згубила свої українське водійське посвідчення і не знаю як підтвердити свій стаж керування авто. То на скільки я зрозуміла, тепер потрібно здавати всі іспити (G1-G2), что б отримати категорію G?
-
Підкажіть будь ласка. Доньці 17 років закінчила 11 класів в Польші, отримала візу в Канаду по CUAET і хоче там закінчувати 12 клас в школі. Які документи необхідно брати з собою і чи треба їх перекладати - свідоцтво про народження, табелі за школу. Чи потрібно робити згоду від батьків на поїздку до Канади (нотаріально, і чи потрібно переклад)? Дякую
-
То медогляд потрібно тільки в Канаді, чи в Україні можна? Чи не простіше вже мати медогляд і прибувши в аеропорт вже можна отримати ворк перміт враховуючи медогляд?
-
Доброго вечора.Є хтось в Чехії що збирається в Канаду??Напишіть в особисті повідомлення.Дякую
-
Це стандартна перевірка від бота, на відповідь 3 хвилини є. Вибачаюсь що тільки на російскій мові, продублюємо и на рідній мові, вирішуємо технічне питання. Якщо незручність від бота буде, то пишіть можливо вимкнемо.
-
Якщо хочете я вимкну бота, але буде та мерзота буде лізти з виплатами.. Кляті шахраї.
-
Немає за що. Питання багато завжди у всіх. В мене дітей немає, але я розумію що це таке, працював у дитячому таборі. Дуже важливо знайти відповіді для батьків и одразу бажано на всі питання :)
-
Дякую вам за інформацію!
-
він там швиденько відновлюється, голове що ви можете продовжувати працювати
-
Хочу Вам подякувати ❤️🇺🇦 Дуже змістовно і зрозуміло даєте відповіді. Я тільки на самому початку і ця інформація реально показує потягну чи ні. Дякую ❤️
-
Значить, в цьому випадку, чим довший термін візи, тим більше можливості відновити перміт у разі втрати? Якщо віза закінчилась і перміт загубили, можливостей відновлення немає, правильно?
-
термін дії візи. тут головне віза. Навіть якщо ви загубите воркперміт ви його без проблем відновите, и при втраті воркперміту чи псуванні ненароком ваш статус незмінний, просто його потрібно буде відновити.
-
так він стандартним терміном на 3 роки, але всім хто не пройшов медогляд дають обмежений воркперміт, неможна працювати в сільскому господарстві та з дітьми. щоб зняти обмеження з ворк перміту треба мед.огляд пройти и подати онлайн на воркперміт знову. Це все швидко и без проблем.
-
Термін поставили менший - термін візи чи перміту?
-
І в цьому узгодженні вже буде стояти, що треба видати на 3 роки?
-
ну в мене знайомі є у котрих нові паспорті їм візу проставили на 10 років, а є друзі у яких 2-3 роки до кінці закордонного залишилося їм термін поставили менший
-
а ви коли будете проходити кордон, офіцер запитає у вас мету приїзду скажете що на роботу він дасть вам воркперміт. Не запитає то дайте йому лист з візового центру, там буде попереднє узгодження.
-
Будуть продовжувати офіційно - що ви мали на увазі?
-
А куди ставиться воркперміт?
-
віза дається на 10 років, добре тому у кого новий паспорт, ви можете подовжити паспорт через посольство. Щодо воркперміту дуже можливо що його будуть продовжувати офіційно
6 Feb 2023, 05:14
9156/18661
20 Apr 2024, 20:50