Українці в Канаді_Canada
-
Спасибо
-
Якщо загубите свій work permit, то вам сюди: www.immigrationdirect.ca/blog/2017/10/06/how-to-replace-a-lost-work-permit/
-
ІНСТРУКЦІЯ! Open WORK PERMIT! Важливо! Якщо ви пройшли медогляд вже в Канаді і вам потрібно змінити work permit. Щоб отримати OPEN WORK PERMIT без обмежень. Знайшов для вас вас інструкцію як заповнити анкету для цієї процедури.
-
Думаю дальше будет больше
-
Немного статистики в цифрах 📈Подано 475 тысяч аппликаций на визу в Канаду, из которых 194 тысячи уже согласованы. Приехали наземным транспортом — 11.344 чел Прилетели самолетом — 60.544 чел 📍Это, самая большая волна иммиграции в Канаду за всю историю за столь короткий промежуток времени.
-
Если вы продлили срок действия паспорта, вам нужно через личный кабинет по форме обратной связи (кризиссная форма) уведомить об этом. На вклейку продаёте новый документ, но добавляете письмо с разъяснением об продлении паспорта.
-
Всем привет Ребят , кто то заполнял анкету со старым паспортом ..а пока ждал..продлил и отправил на вклейку уже новый ? Расскажите пожалуйста были у кого-то такие случаи?
-
Не знаю, как из самой Украины. Я живу в Беларуси, мой ребенок гражданин РБ. Недавно я вписала её в свой заграничный паспорт, и в консульстве мне сказали, что сейчас выезд с детьми упростили, и разрешения второго родителя не нужно. Консул сказал что в связи с нынешней ситуацией многие страны ЕС и ряд других стран (около 77) отменили это обязательное условие для детей. И даже при оформлении и заполнении анкеты cuaet, никаких дополнительных доков у меня не просили.
-
А для чого вам віза в Парижі? У вас там лише пересадка!
-
Пересадка в одному і тому самому аєропорті
-
Доброго дня, чи можу полетіти через Париж не маючи безвізу
-
Які топ мінуси канади на вашу думку?
-
Дякую , буду мати на увазі.
-
Роман багато хто радить так подорожувати і не виникає проблем. Та й дешевше.
-
Летіть через Ірландію, там для українців безвіз діє
-
Дякую
-
Аеропорти Heathrow і Gatwick мають транзитні зони. Та й головне! Звертаємо Вашу увагу на те, що "візова поступка" не застосовується автоматично, тобто. Рішення про можливість безвізового перебування на території Англії, Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії для транзитних цілей приймається співробітником Служби Кордонів та Імміграції Сполученого Королівства при в'їзді до країни
-
ще уточніть у авіакомпанії, якою будете летіти до Канади. Не радять користуватися такими авіалініями EasyJet, RyanAir и WizzAir.
-
Віза не потрібна, якщо не змінюєте аеропорт і якщо у вас один квиток на всю подорож. Можете перевірити тут www.gov.uk/check-uk-visa?step-by-step-nav=d8f3c2e0-d544-4664-9616-ab71323e4d18 чи потрібна вам віза.
-
Доброго вечора . Підкажіть будь ласка . Плануємо з дівчиною в середині вересня , летіти в Канаду . Зараз знаходимось в Німеччині , є дуже багато квитків , з пересадкою а Англії ( Лондон ) без зміни аеропорту . Чи потрібна нам віза Англії для пересадки . Чи можна летіти без їхньої візи ? Можливо хтось зтикався з таким перельотом . Дякою .
6 Feb 2023, 05:14
9245/18661
20 Apr 2024, 20:50